Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 6
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Britanski tisak

Barunica Ashton namjerava primiriti Dodika nakon izbora

barunica Ashton
AFP
28.07.2010.
u 13:43

Novi izaslanik bio bi ovlašten predložiti zabranu putovanja u EU i zamrzavanje bankovnih računa svim osobama za koje se smatra da opstruiraju reforme.

Britanski Daily Telegraph tvrdi kako europska povjerenica za vanjske poslova Catherine Ashton ima plan za upravljanje Bosnom i Hercegovinom.

Prema ovom izvoru, barunica ima namjeru preuzeti izravnu kontrolu nad BiH s novim ovlaštenjima, usmjerenim protiv srpskih “hardlinera” koji se protive BiH državi i blokiraju političke reforme. Predložila je formiranje novog položaja moćnog izaslanika Europske unije nakon jesenskih izbora, sa zadatkom da progura ustavne reforme zemlje.

Novi izaslanik bio bi ovlašten predložiti zabranu putovanja u EU i zamrzavanje bankovnih računa svim osobama za koje se smatra da opstruiraju reforme, uključujući i Milorada Dodika.

Ključne riječi

Komentara 34

SZ
satan_zagorski
14:15 28.07.2010.

RS je Kosovo!!!! uahahahaha

MM
Mladen Miletić
17:11 28.07.2010.

Barunica Ashton namjerava primiriti Dodika nakon izbora, šteta što nisu direktni i ne pišu \"zašta ga namjerava primiti\". Neče da nebudu Hrvati zavidni !

MA
MagičniS
11:02 29.07.2010.

Šta ti DejaneP znaš? Pišeš srpskohrvatskim jezikom, a uz to si još i zavidan na tuđim vilama? Sramota te je reć da si Rvat jel\' da, pa ti \'vako lakše pisat protiv Srba i Srpske?Ne bu niš od tvog scenarija. Na tvoju žalost, a na sreću Srpske. Ne može joj niko ništa.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije