Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GLAVNI PREGOVARAČ BREXITA
Povratak na članak

Michel Barnier: Hrvatsko predsjedanje 2020. bit će ključno za jedinstvo EU

Plenković: mi smo kao društvo još uvijek u fazi identifikacije s unijom. Barnier: EU nije zatvor, ali i ulazak i izlazak nose odgovornosti.

Komentari 6

SV
SveJeUzalud
12:19 08.05.2019.

......demokrati ne daju da se provodi demokracija....Britanija je rekla vani i to se mora poštovati....nakon toga će mi razgovarati o ponovnom ulasku......belosvetski žicari i mangupi....koje podržava Plenky treba reci ne.....od Hrvatske je stvorio zatvoren lonac.....

VL
AM
AMD------------------------
11:54 08.05.2019.

imati ce kljucnu ulogu ,da nasu drzavu razvodni do poistovjecenja sa agresorima na nju .

VL
Avatar IVANIVANIVAN
IVANIVANIVAN
11:33 08.05.2019.

koji je narod u EU najviše pogrbljen te najveći sluga i poslušnik ?

VL
MA
ma03
19:48 08.05.2019.

dolaze svi po svoje kao lešinari

VL
SV
SveJeUzalud
12:13 08.05.2019.

......djeco ne budite ludi.....prevariti Ce vas....nema besplatno.....udruzite se kao volonteri i tražite 100 eura po satu rada unaprijed.....samo unaprijed.....imaju oni novca i tako ih samo štampani.....imate priliku naplatiti svoju sposobnost ljepotu mladost i znanje.....nefajte Plenkovicu da zaradjuje na muci vaših roditelja prilikom školovanja....

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.