Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 131
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči Dana zahvalnosti

Barack Obama s kćerima pomilovao dvije purice

barack obama, pomilovane purice (1)
Foto: AFP/Pixsell
1/9
22.11.2012.
u 09:29

Američki predsjednik Barack Obama tradicionalno je pomilovao dvije purice – Cobblera i Gobblera te ih tako spasio od sigurne smrti. Dva sretnika neće uljepšati blagdanski stol, već ranč u Virginiji na kojem će provesti ostatak života.

Ključne riječi

Komentara 3

OB
-obrisani-
16:41 22.11.2012.

bilo bi ljepse citati da obama ne gura nos u druge drzave i da nevodi ratove pomilovo purice i spasio im zivot a njegova vojska ubija ljude po muslimanskim drzavama vi vas ludi obama popisam se na njegovo pomilovanje purica

MA
marabubamara
14:59 22.11.2012.

Lijepo je ovako nesto citati, i raduje ! Bravo Obama!

IP
info_punkt
11:24 22.11.2012.

a kako je direktno odgovoran za smrt stotine tisuće civila u Libiji, Siriji, Afganistanu, Iraku, Sudanu, Somaliji itd... s ovim pomilovanjima možemo reći da je sada 1:1

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije