Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 175
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
objavila HNB
Povratak na članak

Banke u Hrvatskoj u devet mjeseci s dobiti od 1,1 milijardu eura

Po podatcima iz najnovijih tablica HNB-a, najveću dobit u prvih devet mjeseci ove godine ostvarila je Zagrebačka banka, 345,6 milijuna eura, što je u usporedbi s podatcima za isto lanjsko razdoblje povećanje za 67,5 posto, ili za 139,3 milijuna eura

Komentari 2

GH
GHyyyy7_
14:58 30.11.2023.

Kako sam sretan što su banke pune para! Kada su one pune para ja mogu mirno spavati, jer su moje pare sigurnije u njih nego u mene! Oh sreće!

VL
Avatar Moodleen
Moodleen
13:41 30.11.2023.

Još nekad davno se izvjesni Ady poigraval sa židovima jer su bili bankari... ne bi on njih da su bili konobari. Al evo, tradicija pljačkarstva se nastavlja.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.