Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
deportacija nigerijskih studenata

Bangoura: Hvala što brinete, ali braća i ja smo dobro. Nisu nas izručili u BiH

Hamed Bangoura
Foto: Petar Glebov/PIXSELL
1/4
04.12.2019.
u 10:36

Ministarstvo unutarnjih poslova istaknulo je da hrvatska policija za nigerijske studente nema evidentiran legalan izlaz iz Hrvatske te da ne zna okolnosti pod kojima su se oni našli u susjednoj državi.

Nekadašnji TV voditelj Hamed Bangoura komentirao je na svom Twitteru slučaj nezakonitog deportiranja dvojice nigerijskih studenata u BiH.

"Hvala što brinete, ali braća i ja smo dobro. Nisu nas izručili u BiH. Nisu ni prije, neće ni sada. Dobro jutro i vama", napisao je Bangoura na Twitteru.

Podsjetimo, dvojica Nigerijca koji su sredinom studenog sudjelovala na sveučilišnim igrama u Puli završila su u Velikoj Kladuši u kampu za migrante i to, kako su rekli za Žurnal, zahvaljujući hrvatskoj policiji. 

Ministarstvo unutarnjih poslova reagiralo je na ovu vijest te istaknulo da hrvatska policija za njih nema evidentiran legalan izlaz iz Hrvatske te da ne zna okolnosti pod kojima su se oni našli u susjednoj državi.

Komentara 30

Avatar Cinco
Cinco
11:43 04.12.2019.

Bilo je 5 studenata. Dvojica su se vratila u Nigeriju, a ostali nisu htjeli. Pokušali su preći u Sloveniju bez dokumenata. Potom je jedan od njih zatražio azil, a ova dvojica nisu htjela pokazati dokumente jer bi se morali vratiti u Nigeriju..

OO
oo8787
11:34 04.12.2019.

Zaštita sigurnosti hrvatskih građana treba biti prioritet svake vlade.

RM
ruzica_mario
11:00 04.12.2019.

bolje bi bilo da i tebe deportiraju..idi u afganistan pa tamo prodaji pamet

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije