Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 193
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
čiji je zapravo?

Bandiću po anketama podrška HDZ-a, Karamarko im ne vjeruje

tomislav karamrko  (1)
Patrik Macek/PIXSELL
24.09.2012.
u 14:36

HDZ će imati kandidate za gradonačelnike u svim gradovima i općinama, no još šute o imenima

Šef HDZ-a Tomislav Karamarko osvrnuo se na predstojeće lokalne izbore te rekao da će HDZ imati kandidate za gradonačelnike u svim gradovima i općinama, no da će procijeniti politički trenutak u kojem je najbolje s njihovim imenima izaći u javnost jer možda dođe do nekih promjena do samih izbora.

Kazao je da HDZ trenutačno vodi razgovore sa svim strankama kako bi procijenili potencijalne koalicije te da će odluku donijeti i objaviti kada za to dođe vrijeme.

Na pitanje novinara kako komentira rezultate HTV-ove ankete po kojima HDZ-ovi birači zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića percipiraju kao svog kandidata, odgovorio je:

– To je vrlo upitno, vrlo sam skeptičan prema tim anketama jer su se bezbroj puta pokazale kao netočne, da su možda čak i želja nekih koji se projiciraju kroz takve ankete. Ne mislim u konkretnom slučaju, ali općenito mislim da je to tako – zaključio je Karamarko.

Komentara 14

ŠI
šifra2
15:08 24.09.2012.

Karamarko i Vaso s Bandićem tikve sade i razbijaju HDZ!

DD
ddh
15:08 24.09.2012.

„Na pitanje novinara kako komentira rezultate HTV-ove ankete po kojima HDZ-ovi birači zagrebačkog gradonačelnika Milana Bandića percipiraju kao svog kandidata, odgovorio je:“ stoji u clanku. Kojih novinara. Ti svi t.zv. „novinari“ su u stvari slobodni suradnici i poptpomagaci propagandne masinerijee komunista ili kak se danas zovu SDP-ovaca. Oni su vec sad, 8 mjeseci prije izbora poceli njihovo spletkarenje, laganje i poceli sa anketama ala Bago. I ta crvena propagandna masinerija je pocela njezinu rabotu sve u stilu, da nije vazno sto se kaze, nego je vazno da to bude ili protiv HDZ-a ili protiv HSS-a, a samo u korist SPP-a i naravno Cacica. A lazi koje sire, sire ih po njihovom propagnandnom idolu Josephu Goebbelsu. Jer ako se jedna laz sto puta ponovi, onda ona postaje istina. Na taj nacin su i Kukurikovci dobili parlamentarne izbore, pa ce vjerojatno dobiti i lokalne, BDP pada, nezaposlenost raste. Hoce li ti koji su te politicare s lazima doveli na “prijestolje” za to i odgovarati?

OB
-obrisani-
15:05 24.09.2012.

samo neka ljudi gledaju....predstavu oko Fimi medije . pa će HDZ.imati...glasova ko pljeve....aha ha ha ha ha ha

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije