Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Robert Jankovics
Povratak na članak

Bandićevci ipak ne idu u rušenje Divjak, pišu Plenkoviću da očekuju od njega državničke poteze

Upitan jesu li odustali jer su shvatili da im oporba neće podržati inicijativu, Jankovics je rekao da o tome nisu ni razgovarali, a na pitanje bi li uopće cijeli klub podržao ovu inicijativu da su ipak išli s njome, također je zaključio kako o tome nisu razgovarali.

Komentari 2

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
21:24 12.06.2019.

Kaj bi mi skupljali te neke potpise. To je za hrvate. Oni nek dokažu da su hrvati u Hrvatskoj. Mi smo nacionalne manjine, koje su zjenice oka hrvatskoga. Želimo samo saborske plaće. Kaj bi se mi zajebavali sa ovom glupom procedurom koju smo sami izmislili. To je za luzere, koji kisnu i vuku bedaste hrvate za rukav da potpišu, da su u vlastitoj zemlji većinska manjina. Mi samo želimo plaće i nemojte nas više zajebavati, jer bumo Šefu rekli da ste nas zajebavali, a onda bute vidjeli kad on sfrflja nešto nerazumljivo, a mi ćemo ga podržati i reči da vi hrvati ne volite rome, židove i Eskime, pa bute vidjeli kak bu to odjeknulo u EU. Dakle, plaće samo, nikakve dodatne zajebancije, jel jasno!

VL
DU
Deleted user
18:23 12.06.2019.

Intelektualni i moralni jadnici da imaju i malo obraza šutjeli bi do kraja života a ne samo ovog mandata u Saboru. A od slijedećih izbora Sabor će gledati samo izvana.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.