Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kolumna
Povratak na članak

Bandić zaboravio da je u blagajni 18 milijuna za nove fasade

Mjera kojom se hvali ne uključuje obnovu stolarije, kao ni krovišta s kojih su padali dimnjaci

Komentari 8

MI
Miko33
07:48 30.03.2020.

Ne kužim te ljude, pako nemaš novaca za održavanje zgrade prodaj stan i kupi si negdje drugdje. Iako neznam tko bi sada kupio stan u staroj derutnoj zgradi i time si riskirao život.

VL
ST
stefj
00:48 30.03.2020.

Ovo stalno mantranje da bi mi svi svojim novcem trebali obnavljati nečije privatne fasade je već degutantno. Jednom već naučite da ako nešto imaš i nešto je tvoje, onda to moraš održavati i biti odgovoran za to....

VL
Avatar southman
southman
10:28 30.03.2020.

Tko održava fasadu na mojoj obiteljskoj kući ??

VL
CA
Cancer
10:40 30.03.2020.

Ovdje se vjerojatno misli na zgrade koje su u vlasnistvu grada ili drzave.

VL
VR
Vrac666
13:51 30.03.2020.

Nemojte tako o njemu, nije se ljepo šalit na račun mentalno retardirane osobe

VL
SN
Snasasasalasa
13:35 01.04.2020.

Ako postoji fond za sanaciju od 18 mil. , onda Bandic taj novac MORA staviti na raspolaganje. Ima privatnih kuca/zgrada koje su pod zastitom kulture , i te se kuce/zgrade moraju obnoviti. Pitanje je, ima li Bandic taj nvac ilivac ili ga je prenamjenio??????

VL
MI
mikk
21:20 30.03.2020.

Novinarka, pa nije ti taj tvoj Bandić kriv za sve... mogel je bolje al ljudi nisu ulagali u zgrade i točka...svi bi prodali te staćare za 3000 eura po kvadratu, nisu ni htjeli van iz njih, puno stanova se iznajmljuje strancima a nitko nije uložio kune da sanira dimnjake i fasadu... ne seruckajte da se trebalo ojačati zgrade... nema ojačanja, ako ima molim što to znači???? ojačanja su fasade, zbukane, krov siguran i dimnjaci manji i obnovljeni...nema tu materijala da se zgrade sačuvaju a da se ne ruse do temelja.. dakle ili plan A nova gradnja, dakle nove investicije ili plan B obnova.. dakle apsolutno je strasno da se sada sve plati javnim novcem...trebaju u zgradama dat najmalnje 40 posto, to mogu bit kreditiranja, a u kucama barem 10 do 20 posto..ipak je teze u kuci.... ekipa nije ulagala i sad je problem...naravno.... mi smo ulozibi bez ičije pomoći 250 tisuća kn za obnovu krova i fasade, dimnjake smo ojačali žbukom...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.