Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 158
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Izlazak iz kluba
Povratak na članak

Bandić: Očito je Jankovicsu koža postala pretijesna

On je odabrao ići sam dalje, a ja mu želim sve dobro, kao i svima. Zašto je odabrao ići sam dalje, to njega pitajte. Ja nemam problema s gospodinom Jankovicsem niti s ikim, kaže Bandić

Komentari 3

Avatar Drazen Klaric
Drazen Klaric
13:51 25.09.2019.

Hm, kad je već Bandić toliko upućen u srpsku kinematografiju i smatra da je film "Tesna koža", primjeren ovom tko je izašao iz njegovog kluba, mislim da su usporedbe i sa autobusom sasvim u redu. Jedni ulaze, drugi izlaze, jedni imaju žetončiće za vožnju, jedni nemaju i švercaju se. Mene ova njegova autobusna linija 365 podsjeća ne na ZET, nego na film šefu omiljene kinematografije, koji se zove "Ko to tamo peva?" Jedino što tamo vozi Miško, a ovdje Milan.

VL
DV
dvorskaluda
13:47 25.09.2019.

Mijenjaju stranke i klubove, uvjerenja, izjave - ma sve samo da se održe na i pri vlasti , odlaze kada imaju bolju ponudu. Svi su isti. I komunisti i desni, đakićevci, brIselovci i glogoškavci te kojekakvi drugi. Važno je biti pri kopanji.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.