Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 177
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ANKA MRAK-TARITAŠ:
Povratak na članak

'Bandić i Pavičić-Vukičević nisu koristili EU fondove zato što taj novac nisu mogli dijeliti rođacima i kumovima'

Istaknula je da je Zagreb tek 60. među gradovima u Hrvatskoj kad je u pitanju korištenje EU fondova

Komentari 4

IM
ivica@ mali
13:13 19.04.2021.

gunjo moja valja mi te slikat ne mogu te zaboravit nikad.....

VL
BR
Branitelj2020
17:13 19.04.2021.

Mrak Taritaš je upravu glede EU fondova i Bandića i njegove sukriminalke Pavić Vukučević pa je zato gđa. Mrak Taritaš je za sebe krađu organizirala u obnovi Gunje.

VL
SI
sisavac
13:20 19.04.2021.

ona nakon gunje ne bi se smjela ni pojavljivati više u medijima, javnosti općenito. ajd zamislite da su eu fondovi išli kroz 'njeno' ministarstvo u većem opsegu. pa čitav proračun unije nije dovoljan za njene 'projekte'. al ok, možda bi onda i platila izvođaču radova. nisam čuo, jel mu na kraju platila ili nije? zaboravila, kažete... i ta bi, hm, vodila grad zagreb?

VL
HO
homophob
17:27 19.04.2021.

Tusta babuskara je neupitno LOPOV ali jos veci lopovi su oni koji joj financijski omogucuju i dalje lagodan zivot na racun naroda koji je izvarala i opljackala! Pitam od kuda novci toj lopuzi za redovne zivotne troskove? Zasto je drzava tako slozena da lopovi mogu dozivotno zivjeti luksuznim zivotom iz drzavnog proracuna cak kada izgube na izborima?

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.