Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
protiv korupcije

Balkanski marš: 'Bajiću bili tiću korupcije ti samo niču!'

balkanski marš
Foto: Marko Prpić/PIXSELL
1/6
02.11.2013.
u 19:09

Prosvjed je krenuo s Trga bana Jelačića, a prosvjednici su prosvjedovali i pred Vladom te Saborom.

U organizaciji Balkanske antikorupcijske lige danas je s Trga bana Jelačića krenuo Balkanski marš protiv korupcije, a prosvjednici su prosvjedovali i pred Vladom te Saborom.

'Bajiću bili tiću korupcije ti samo niču', 'Više cvijeća, manje balkanskog kapitalističko-koruptivnog smeća' bile su samo neke od poruka na transparentima prosvjednika. Prosvjed se odvijao pod pratnjom policije.

Balkanska antikorupcijska liga nastala je kao široki antikorupcijski front aktivista, pokreta i građanskih inicijativa iz Hrvatske, Srbije, Slovenije, Bosne i Hercegovine i Crne Gore. Tako je po prvi put u posljednjih 20 godina formiran zajednički front s ciljem da se suprostavi korupciji u zemljama nastalim raspadom bivše Jugoslavije, ali i šire.

Komentara 38

DU
Deleted user
19:46 02.11.2013.

Hrvatski marš: 'Bajiću crveni kukurikiću ne uhićuj hrvatske domoljube već neman komunističku !'

Avatar El Indio
El Indio
20:24 02.11.2013.

Onaj prijasnji vecernji je bio nikakav, a ovo sad prava katastrofa, vreme je da najdem koji pametniji forum!

CV
crna vrana
19:46 02.11.2013.

Što je ovo ? Malo nam je bilo četničkih balvana , pa opet uvozimo tzv. prosvjednike .

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije