Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Prijeti mu otkaz
Povratak na članak

Balenović dala potporu Vodanoviću: 'U toj struci pogreške se plaćaju životima'

Vodanović će ovih dana vjerojatno dobiti otkaz jer je e-mailom slao tekst Večernjeg lista o imenovanju ravnatelja i zamjenice ravnatelja Agencije za istraživanje nesreća u zračnom, pomorskom i željezničkom prometu.

Komentari 5

DU
Dudek
20:02 07.03.2014.

Gospodine Vodanović šta Vi očekujete od ovih kokošara. Samo tko laje s njihovog lanca taj je pameta. Jer profiterima čuva stolicu. Stuka i znanje i poštenjeje kod političara nepoznata. Oni sedrže _Snađi se duže. Ošegona ,lovrićć da ich sve ne imenujemo.

VL
KA
kafka
13:39 08.03.2014.

'Građanska hrabrost znači imati stav i poziciju i braniti je. Ona podrazumijeva i da se u određenim situacija kaže ne.' (s.m.) .

VL
CO
coolman
20:40 07.03.2014.

Koliko je meni poznato, u pilotskim krugovima Vodanović je sinonim za nerad i zamaglivanje. Njegovi rezultati kao inspektora za zrakoplovne udese ravni su nuli.

VL
VP
Vlasnik patenata iz kanade
20:52 07.03.2014.

mene zanima, ova baba kaj podsjeća na blond jovanku broz, ne radi već sto godina, tužaka se sa firmom,advokati su odvratno skupi, a stalno je dotjerana i skupo obučena. To netko plaća. Prestara je za sponzora. Dakle, nekome paše da se malo malo ona pojavi. fascinantna je njezina želja za samopromocijom. pričala mi je kolegica iz INE, koja je sa njom radila, da ona i nije baš neko cvijeće. dakle, nije dobro kad ti ona da podršku. vjerovatno niti po dršku.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.