Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
'NISAM VRTIĆ'

Baku napali na društvenim mrežama zbog velike satnice koju je tražila za čuvanje unuka

Pixabay
09.12.2020.
u 21:20

- Nisam vrtić, potreban mi je novac da bih nadomjestila za ono vrijeme koje neću provesti na poslu - kazala je

Pohlepna, nerazumna i neosjetljiva. Tim su riječima korisnici društvenih mreža napali baku iz Australije koja je otkrila koliko je od svoje kćeri tražila da joj plaća za čuvanje unuka.

Žena je rekla da ju je kćer pitala hoće li paziti na jednogodišnjeg unuka "dva ili tri dana" svaki tjedan, unatoč tome što i ona ima vlastiti dnevni posao. Za tu uslugu tražila je oko 100 kuna na sat te se požalila da se osjećala podcijenjeno kada joj je kći ponudila satnicu oko 60 kuna, piše Daily Mail.

- Nisam vrtić, potreban mi je novac da bih nadomjestila za ono vrijeme koje neću provesti na poslu - kazala je.

Mnogi su je oštro kritizirali zaključivši da uopće ne želi čuvati dijete, jer da želi ne bi tražila tako veliku svotu, koju inače dobivaju profesionalne dadilje koje su završile školu i razne tečajeve.

Bilo je i onih koji su stali na bakinu stranu. Kažu da je sasvim logično da joj treba nadoknada jer će zbog čuvanja unuka ostati bez dijela prihoda.

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
08:25 10.12.2020.

možda ta "baka" ima 33 godne, i za 15-16g bude čuvala praunuče, a ak nastave tim tempom kad ode u penziju bude čuvala unučad svoga unuka.. :)

LA
Lavica7
07:09 10.12.2020.

A sat u vrticu je izmedju A$ 98 - A$ 128 DOLARA. Vec Ako Baku placaju onda trebaju znati i satnicu u vrticu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije