Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 1
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
opa

Baka (74) kupila nove kuglice, unuka otkrila što je zapravo u njima

Foto: Twitter
1/6
14.12.2017.
u 15:24

Alexi je tijekom ukrašavanja sadržaj tih kuglica postao sumnjiv. Kada ih je pogledala malo detaljnije shvatila je o čemu se zapravo radi.

Božićno doba je vrijeme za obitelj, stoga je Irkinja Alex Bermingham odlučila pomoći svojoj baki u ukrašavanju božićnog drvca. No, kada je shvatila kakve je ukrase kupila njezina 74-godišnja baka rasplakala se od smijeha. 

Naime, baka je kupila set plastičnih kuglica sa sjajnim ljubičastim punjenjem. Alexi je tijekom ukrašavanja sadržaj tih kuglica postao sumnjiv. Kada ih je pogledala malo detaljnije shvatila je da se unutar kuglica nalazi - set tangi!

'Moja 74-godišnja baka kupila je božićne kuglice, a dok sam joj sad kitila drvce shvatila sam da su to zapravo šljokaste, ljubičaste tangice', objavila je na Twitteru. Kada je to otkrila svojoj baki još su se više smijale. 'Muškarci u trgovini su sigurno pomislili da sam nastrana jer sam kupila 6 komada', prepričala je Alex bakinu reakciju, piše Mirror

Njezina objava na Twitteru 'zaradila' je mnogo lajkova i potaknula ostale da podijele svoje anegdote. 

Pogledajte i galeriju: Fotografije koje su nas nasmijale, ali i šokirale. Najveći hit dolazi iz Zagreba!

1/30
Ključne riječi

Komentara 1

IL
ilijan1a
16:34 14.12.2017.

Zgodno

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije