Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 71
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Potresno
Povratak na članak

Baka ostavila unuka u trgovini jer ga nije mogla hraniti

Snimka prikazuje uznemireno dijete kako sjedi na podu kod blagajni

Komentari 10

L0
luena 01
22:52 04.09.2014.

Ma nema toga u rusiji , nama noesiss stalno ponavlja kako su rusi bogat narod ,svi milijarderi ..

VL
DU
Deleted user
23:11 04.09.2014.

I u americi djeca nemaju što jesti jer im roditelji ne zarađuju dovoljno za život. Samo tamo nikoga nije briga za njih osim kada se radi o neprijateljskoj zemlji poput Rusije e onda se odjednom novinarima i građanima probudi savjest.. Ovakvu propagandu je i Hitelr sprovodio prije nego je zaratio sa Svijetom.

VL
Avatar El Indio
El Indio
07:27 05.09.2014.

U Moskvi? ma neeeeee.......nasi rusofili kazu da je tamo med i mlijeko, pogotovo ako si u stranci ujedinjena rusija

VL
AA
aabbcc
15:39 05.09.2014.

Kritikujete Ameriku a eto vidite da se ruzne stvari mogu dogoditi i u Rusiji

VL
MX
Mister X
08:20 05.09.2014.

Sramota i strahota , Dok u Hrvatskoj bake odvoje od svoje mirovine 3000 kuna ( za dvoje) i brinu se o svojim unčadima i nitko ne gladuje; dok roditelji ne rade ili što je još bolje rade a ne dobivajuaju plače u Hrvatskoj . ( Jel ovo istina 3000 ) Zato budimo sretni da ne živimo tamo nego ovdje u demokraciji i blagostanju balkana !!!

VL
MX
Mister X
08:32 05.09.2014.

Naravno da ima sirotinje i pijanaca tko to do sada nije znao da ima i u Americi i drogeraša i kriminalaca i ubojica taj je zna se... Naravno da su Rusi imali izdavanja i to masivna za Satelite letove u svemir za ogromne podmornice ratne brodove atomsko naoružanje radare zrakoplove tenkove ( za obranbeno oružje i velike granice ) ... ( Sad se pitam a gdje je naša lovao što nismo to sve skupa smi gradili i ulagali miljardetine u te svrhe ) - pokradeno a mi se rugamo i pravimo pametnima ... Samo što naše bake mogu debolom mirovinom hraniti unučad i roditelje koji ne rade ili rade ali nedobiju plače ......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.