Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 111
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
split

Bageri stoje, ali stanari će morati van iz svojih kuća

Manđerova,Split (1)
Foto: Ivana Ivanović/Pixsell
1/3
24.04.2012.
u 14:32

U utorak su stanari iz zgrada koje su bageri već došli rušiti bili na sastanku u Gradskoj upravi koja je vlasnike stanova obeštetila

U Manđerovoj ulici u Splitu, gdje su bageri u ponedjeljak izazvali pravu dramu kada su došli rušiti četiri kuće u kojima još uvijek žive stanari, u utorak je bilo mirno. Mehanizacije više nije bilo na budućem gradilištu.

Izvođač radova, tvrtka Građevno Zec uzela je stanku od nekoliko dana dok se ne riješi problem sa stanarima koji će zbog proširenja Manđerove ulice ostati bez krova nad glavom. U utorak su otišli na sastanak u Gradsku upravu, ali sudeći prema reakcijama iz Banovine, nemaju se čemu nadati.

Grad Split i tvrtka Ora-mont obeštetili su sve  vlasnike stanova i potrošili 700.000 eura. Sadašnji stanari su ilegalci, tvrde iz Grada. Rješenje će se pokušati naći za osobe koje tu žive, a socijalno su ugrožene.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije