Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 78
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Reakcije u Saboru
Povratak na članak

Bačić: Razumijem Penavu, traume rata najviše se osjećaju u Vukovaru

Ja sam bio protiv plaćenih reklama jer naš narod je dosta drčan. Kada mu vi cijelo vrijeme objašnjavate da ste baš vi u pravu, on napravi upravo suprotno, poručio je Kosor.

Komentari 2

RI
rimac444
22:22 19.09.2019.

Penava može i mora govoriti ono što mu je na duši, za razliku od vladinih djelatnika koji su u okovima izbornog zakona i koalicije i odgovornosti premA narodu i državi, zato treba povećati prag na 30 %

VL
BU
busbus59
14:22 19.09.2019.

Neovisno sudstvo? Moš misliti! Osobito oni iz bivšeg sustava i oni koji nisu htjeli nikakvu Hrvatsku a još su suci u ovakvim predmetima. Žgadija nije počišćena i tu je problem!

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.