Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 125
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
POKRETANJE INICIJATIVE
Povratak na članak

Bačić objavio 'podsjetnik' Milanoviću o Pelješkom mostu: 'Ne treba ga svojatati'

Uz svu zahvalu na potpori izgradnji Pelješkog mosta pok. županu Šprlji, ipak istine radi inicijativu za njegovu izgradnju nije pokrenuo on, već su je službeno pokrenuli Županijski odbor HDZ-a Dubrovačko-neretvanske županije i zastupnik u Hrvatskom saboru Luka Bebić - istaknuo je Bačić

Komentari 5

Avatar jambo
jambo
00:31 23.07.2022.

Milanovic nema zasluga, bio protiv.

VL
MI
Mimizo
14:32 23.07.2022.

Milanović je činio sve samo da se ne napravi most nije ga trebalo ni zvati na otvorenje

VL
ST
Stipan
14:24 23.07.2022.

Da nije bilo drugih, i novaca i radnika nebi ga nikad napravili. Ali i to će doći na naplatu prije ili kasnije.

VL
Avatar The new statesman
The new statesman
21:14 22.07.2022.

Ajd , istine radi , predstavi hrvatskim građanima koliko poljoprivrednih poticaj aprimaš od države Hrvatske . Pa pomnoži sa godinama .Pa da vidimo koliko košta Pelješki most .

VL
GO
golden1
23:01 22.07.2022.

Tome je zaslužan Hrvatski narod, a ne kao nekad Partija na čelu sa drugom Titom... Ništa se niste naučili na ovim prostorima iako su to ljudi krvlju platili...i dalje kult ličnosti i veličanje guzonja koji su nas prerasli pa sad guzu trpaju u Briselsku fotelju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.