Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 74
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nema ozlijeđenih

Avion prilikom slijetanja udario u kravu

krava
Dino Stanin/PIXSELL
07.08.2013.
u 20:02

Glasnogovornik je dodao i da su na pisti bili tri krave od kojih je avion udario najmanje jednu i pritom skrenuo s putanje

Putnički avion tvrtke Lion Air udario je kravu te sletio s piste prilikom slijetanja na aerodrom u istočnoj Indoneziji. Nitko od 117 putnika nije ozlijeđen, no zbog incidenta su otkazani mnogi letovi pa su na aerodromu nastale gužve, javlja kanadski portal theglobeandmail.

Glasnogovornik indonezijskog ministarstva prometa Bambang Ervan izjavio je kako se incident dogodio u utorak navečer dok je Boening 737-800 slijetao na aerodrom Jalaluddin u Gorontalu.

Dodao je i kako su na pisti bile tri krave, od kojih je avion udario najmanje jednu i pritom skrenuo s putanje.

>> Pogledajte kako je zajahao divovsku ribu

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije