Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U ŠALJIVOM TONU

Autor pisma koje je nasmijalo cijeli Split žali se na šefovu opomenu

Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL
26.03.2014.
u 15:03

Zbog povrede službene dužnosti zaradio je opomenu te odlučio uložiti žalbu Službeničkom sudu u kojoj u svom stilu nadugačko objašnjava 'nepravdu koja mu je nanesena'

Nakon što je pismo Dalibora Lovrića iz splitske Službe za kulturu, umjetnost i staru gradsku jezgru u kojem objašnjava zašto tijekom radnog vremena nije bio na radnom mjestu nasmijalo cijeli Split, njegov je slučaj dobio i nastavak.

Zbog povrede službene dužnosti zaradio je opomenu te odlučio uložiti žalbu Službeničkom sudu u kojoj u svom stilu nadugačko objašnjava "nepravdu koja mu je nanesena".

– Slobodan sam, dok ljuštim prve mahune, sastaviti žalbu na javnu opomenu... – počinje svoje izlaganje Lovrić koje u cijelosti možete pročitati u nastavku.

Podsjetimo, Lovrić je na pitanje svog nadređenog, pročelnika Siniše Kuke zašto tijekom radnog vremena nije bio na radnom mjestu odgovorio podugačkim pismom u kojem do detalja opisuje kako ga nije mogao pronaći jer je morao hitno k liječniku zbog prehlade.

>> Pismo koje je nasmijalo 'cili Split': Potanko šefu objasnio zašto ga nije bilo na poslu

 

Ključne riječi

Komentara 2

DU
Deleted user
10:38 10.05.2017.

Dalibore Lovriću, tipično bezobrazno činovnički - seruckaš.

TM
tony_montana
15:23 26.03.2014.

A što reći? Koju posluku porati?

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije