Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 123
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NESREĆA KOD GAREŠNICE

Automobilom sletio s ceste i oštetio plinovod obiteljske kuće, vatrogasci spriječili eksploziju

Foto: JVP Garešnica/Screenshot
31.10.2022.
u 08:45

Iz Plina Garešnice je potvrđeno da je plin u cijelom naselju ponovno pušten oko 2 sata, osim u kući u koju se automobil zabio, gdje se trenutno otklanja kvar.

U mjestu Hercegovac kod Garešnice sinoć oko 23:30 došlo je do slijetanja automobila s ceste, pri čemu se zabio u dovod plina obiteljske kuće. Prilikom nesreće prekinut je vod za plin i došlo je do ispuštanja plina iz mreže, izvijestili su iz JVP Garešnica.

"Mladić zbog jake magle nije primijetio raskrižje pa se zabio u dovod plina kojeg je otkinuo negdje u zemlji, zbog čega smo morali razbiti eksplozivnu smjesu" rekao je zapovjednik JVP Garešnica Tomislav Kunješić za 24Sata. "Plin je istjecao uz kuću, ulazio bi pod krov i na tavanu bi se definitivno postigla donja granica eksplozivnosti da to nismo napravili" dodao je.

Plin je za dio ulice bio zatvoren u noći, a iz Plina Garešnice je potvrđeno da je plin u cijelom naselju ponovno pušten oko 2 sata, osim u kući u koju se automobil zabio, gdje se trenutno otklanja kvar. Iz JVP-a su rekli da u nesreći nema ozlijeđenih.

Ključne riječi

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije