Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 44
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
DVOJE OZLIJEĐENIH
Povratak na članak

Automobil sletio s ceste kod Svetog Ivana Zeline, poginulo dijete

U naselju Tomaševec kod Svetog Ivana Zeline u utorak ujutro auto je sletio s ceste

Komentari 3

PL
posten_lopov
12:21 20.04.2021.

Sta je sa tim autima u zadnje vrijeme, samo izlijecu sa ceste, kao da se voze na jednom a ne na 4 kotaca? Il' mozda vocacima fale 3 kotaca u glavi.

VL
HR
Hrabraja
16:00 20.04.2021.

problem je uvijek u policiji stoje na križanje ima i kažnjavaju pričanje na mobitel a kombije zaustavljaju prva traže vatrogasni aparat. ne sećam se kada sam video da kažnjavaju nekoga jer ne veze djecu na zadnjem sjedalu

VL
RE
realisticki
15:53 20.04.2021.

Smrtni ishodi saobraćajne nesrećama su toliko uobićajeni, da je nepotrebno o tome pisati. Onaj tko misli da je to pisanje ima neki preventivni efekt, taj se grubo vara. U Hrvatskoj još nije objavljen broj poginulih u saobraćaju 2020. što pokazujeazuje da taj problem nema neki visoki prioritet.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.