Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 68
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Kao da je znao

Slučajno parkirao baš na ovom mjestu i to im je spasilo život

06.03.2018.
u 08:44

Sharpe je posjetio obitelj kako bi bio s njima tijekom oluje, a njegov automobil spasio im je kuću, a možda i živote.

Glenn Sharpe slučajno je tijekom posjeta majci parkirao svoj džip na prilazu njezine kuće u Massachusettsu, baš pokraj velikog bora, što se kasnije ispostavilo spasonosnim tijekom velike oluje

Naime, jak vjetar srušio je bor koji bi, da se nije zaustavio na parkiranom džipu, završio na kući njegove majke. ''Da sam parkirao bilo gdje drugdje, imali bismo drukčiju priču'', izjavio je Sharpe za CBS

Sharpe je posjetio obitelj kako bi bio s njima tijekom oluje, a njegov automobil spasio im je kuću, a možda i živote.

 

 

'Buka je bila tako glasna da se činilo da je cijela kuća eksplodirala', ispričala je Sharpeova majka, Deborah Watson. U trenutku kada je drvo palo na automobil njegova majka i sestra bile su u spavaćoj sobi koja se nalazi točno na dijelu kuće na koji bi bor pao, da ga nije zaustavio džip. 

'Članovi moje obitelji mogli su se teško ozlijediti ili poginuti', dodao je Sharpe koji se nada da će osiguranje pokriti štetu na vozilu s kojeg treba i ukloniti veliko drvo. No, kaže, zahvalan je što je sve tako završilo. 'Sretan sam jer sam tu parkirao', rekao je. 

Pogledajte i galeriju: Ovo je 10 najružnijih automobila svih vremena

 
1/11
Ključne riječi

Komentara 2

MA
maximinimax
11:03 06.03.2018.

A kaj tam još ni došel cigel pa su u barakama?

DE
deda1234
15:51 06.03.2018.

Po ovom izgleda koda je jeep cvrsci od tenka.... A ni gume nisu sjele

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije