Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 114
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
pristanište žigljen

Autom pregazio 31-godišnjeg Slovenca koji je ležao na cesti

'02.12.2011., Split -Trajekt Hrvat na kojem je u tijeku ocevid zbog sinosnjeg ubojstva i razbojstva u Supetru. Photo: Ivana Ivanovic/PIXSELL'
'Ivana Ivanovic/PIXSELL'
21.07.2012.
u 09:21

Promet na tom dijelu ceste bio je obustavljen u oba smjera od 5 do 7.45 sati, izvijestila je lička policija

Nedaleko trajektnog pristaništa Žigljen na otoku Pagu jutros oko 4.20 sati smrtno je stradao 31-godišnji slovenski državljanin.Njega je, dok je iz neutvrđenih razloga ležao na cesti, automobilom zagrebačkih registracija pregazio 22-godišnjak iz Zagreba koji je neprilagođenom brzinom vozio iz smjera Žigljena prema Novalji.
Po nalogu Županijskog državnog odvjetništva iz Zadra mrtvo tijelo slovenskog državljanina prevezeno je na Odjel patologije Opće bolnice Zadar radi utvrđivanja uzroka smrti.
Promet na tom dijelu ceste bio je obustavljen u oba smjera od 5 do 7.45 sati, izvijestila je lička policija.

Još nema komentara

Nema komentara. Prijavite se i budite prvi koji će dati svoje mišljenje.
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije