Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 85
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nesreća na pruzi

Autom izletio pod vlak, za dlaku izbjegao smrt

nesreća na pruzi okučani
Foto: Radio Nova Gradiška
30.12.2014.
u 19:31

Kako neslužbeno doznajemo, branici na pružnom prijelazu nisu bili spušteni. Detalji događaja utvrdit će se istragom

Vozač osobnog automobila novogradiških oznaka za dlaku je izbjegao smrt u teškoj prometnoj nesreći koja se u ponedjeljak oko 14 sati dogodila na pružnom prijelazu u Okučanima. Na njega je naletio putnički vlak koji je prometovao na relaciji Zagreb – Vinkovci.

Sreća u nesreći je što se vlak kretao sporije jer je tek izlazio s kolosijeka željezničke postaje pa se vozač izvukao s lakšim ozljedama. Kako neslužbeno doznajemo, branici na pružnom prijelazu nisu bili spušteni. Detalji događaja utvrdit će se istragom. 

>> Na putnički vlak u Belom Manastiru palo stablo

Komentara 1

Avatar ivica48
ivica48
07:36 31.12.2014.

Ovom vozacu auta treba oduzet vozacku zato sto je nesposoban vozac i takvi nisu za volan

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije