Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 5
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Na autocesti A3
Povratak na članak

Autocestom, kod Vrbanje, vozio 245 km/h

Vozaču je uručen prekršajni nalog i naplaćena novčana kazna u iznosu od 3000 kuna

Komentari 6

Avatar Baroudeur
Baroudeur
22:09 07.09.2015.

Znam da se necemo svi sloziti ali napravio je prekrsaj i nije ozlijedio nikoga. Nasi voze sa 5 promila, zgaze sa pet puta manje brizine i u iso vrijeme su zaljepljeni na mobitel i na kraju nikom nista. Sve jeje to relativno i zato kad si objektivan i vidis da imas u Njemackoj dionice gdje brzina nije ogranicena... Mi se zabijamo u tramvaje, jurimo na policajce u gradu, ne postujemo "Stop", pretjecamo u zavojima, ne postivamo punu liniju i pjesacke prelaze, vozimo traktorom po zeljeznickoj pruzi, jurimo motorima bez kacige, prenosimo ( Dalmacija) plinske flase na skuteur itd. Nismo u poziciji da dajemo uputsva drugima kako se treba ponasati u saobracaju!

VL
SC
schwertransport
06:04 09.09.2015.

Navodno je vozac iz istocne Njemacke i vozio je novi Wartburg

VL
GO
goran2hr
22:54 08.09.2015.

Molim novinare da ubuduće ovakve vijesti poprate i tehničkim detaljima - model automobila, snaga motora, na kojim je gumama bio, uvjeti na cesti.... Također bi trebalo uvesti i neku listu rekordera. Možda čak i neku nagradu. Ja sam se znao na biciklu spustiti nizbrdo sa preko 90 kmh i da su me slikali, rado bi to platio (koji bi to bio "dokaz" uokviren na zidu). OK, kaznu će dobiti, ali ima tu vedrija strana priče, reklama za autoceste, turistička smo zemlja, privukli bi i filmaše.....

VL
Avatar freen
freen
17:07 07.09.2015.

KOD NAS SU ZAKONI SMIJEŠNI,što je za njega 3000kn,dajte to je smiješno....

VL
DU
Deleted user
15:24 07.09.2015.

Mozda bi trebalo promijeniti zakone, prema uzoru Svicarske. U Svicarskoj bi mu oduzeli auto, vozacku itd.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.