Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 138
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Mijat Stanić:
Povratak na članak

'Autoceste su rađene kao razvojni projekt i moraju ostati u državnim rukama'

O monetizaciji autocesta govorio je i HSLS-ov gospodarski strateg Josip Budimir koji također smatra da je od državnog gori jedino – privatni monopol.

Komentari 8

Avatar Matija Gubec
Matija Gubec
16:50 06.03.2014.

Tako je Mijat.

VL
Avatar deziderij
deziderij
16:32 06.03.2014.

Svi slušamo razne komentare ali o cestama, kao i o svemu drugom i na žalost, odlučuju parazitine na vlasti. Možemo li mi tu što učiniti ? Mogli bi kad ovom narodu ne bi bilo svjedno što mu pred nosom uništavajuu jedino i najsvetije - rođenu domaju.

VL
Avatar Point_of_view
Point_of_view
17:15 06.03.2014.

Lako je reci, ovdje cemo dobiti 300 milijuna a ovdje 200...bla, bla, bla Neka g. Budimir napravi serioznu kalkulaciju, pa neka je onda predoci javnosti. Ovako, ubarati cemo ovdje toliko, a tamo od vigneta toliko...Koliko bi trebale kostati vignete? Kolikoo bi trebalo ljudi otpustiti iz HC-a odnosno ARZ? Koliko bi kostale otpremine? Koliko treba novca ostaviti za pricuvu, odnosno za odrzavanje autocesta na rok od 30 odnosno 50 godina.Neka sve to lijepo stavi na papir i izadje pred javnost. Sve ostalo su neseriozne price birtijaskog tipa.

VL
NS
nemoralni sindikalac
22:59 06.03.2014.

Ovom respektabilnom skupu predlažem okrugli stol na temu krađa u naplati cestarine sa slijedećim temama: - gdje je nestalo više od 500 tisuća kartica - neka to pojasne na primjeru Slavonskoga Broda (tamo gdje je Mijat Stanić bio šef) Nekaeka se skup održi pod medijskim pokroviteljstvom vl. i novinara Josipa Bohutinskog, a uvodno izlaganje neka naprave pilih i Benza

VL
RE
rennes
16:30 06.03.2014.

Glasovi razuma ne dopiru do resornog ministarstva... ali u mnogim stvarima ni do ove, u novijoj hrvatskoj povijesti, do sada vjerojatno najgore vlade! Nesposobnošću, nestručnosti, političkim kadroviranjem krajnje nesposobnih osoba, od ministara na niže, ova je vlada u jedva dvijevije godine obnašanja vlasti učinila teške štete svim građanima ove države na praktički svim područjima kojih su se primila! Ali, nisu parlamentarni izbori tako daleko! A onda na vrlo dugi period budu SDP i HNS pometeni s vlasti! A šteta koju do tada budu nanijeli mnogim budućim generacijama, bude se osjećala barem kroz sljedećih pola stoljeća! Prodaja autocesta je samo jedna stavka, u inače katastrofalnoj i krajnje štetočinskoj politici SDP-a i HNS-a, što ih bude još jako dugo slijedilo kao politička "baština", koje će se teško otresti!

VL
PR
pravica
21:43 07.03.2014.

Drage moje kolegice i kolege iz HAC-a i HAC ONC-a svi smo čekali neke promjene, slušali priče o radničku om dioničarstvu, a gdje smo danas? Međuljudski odnosi nikada nisu bili gori, uprave, direktori, šefovi nikada nesposobniji, a sindikata nigdje. Borba za HAC je najavljena u rujnu (prikupljanje potpisa), pa odgađana nekoliko puta. Danas je i pticama na grani jasno da od te borbe nema ništa, da su nas sindikati izdali.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.