Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 118
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NEMA OZLIJEĐENIH

Autobus pun putnika naletio na krdo konja, jedan konj nastradao

Foto: GSPRESS
1/5
24.09.2021.
u 22:13

Štetu će morati platiti vlasnik konja ukoliko se ustanovi da je bio propisno čipiran

Večeras je oko 20 sati došlo do prometne nesreće nedaleko od izlaza s autoceste A1 u kojoj je autobus pun putnika naletio na krdo konja. 

Kako prenosi GSpress, putnici u nesreći nisu ozlijeđeni, no jedan je konj smrtno nastradao te napravio veliku materijalnu štetu na autobusu. 

Štetu će morati platiti vlasnik konja ukoliko se ustanovi da je bio propisno čipiran.

Ključne riječi

Komentara 8

VO
volimnju
22:49 24.09.2021.

žao mi životinja

SL
slavenZadravec
22:42 24.09.2021.

"Štetu će morati platiti vlasnik konja ukoliko se ustanovi da je bio propisno čipiran." Ha, ha. Dakle, ukoliko se ustanovi da vlasnik konja nije bio propisno čipiran štetu će platiti netko drugi.

DU
Deleted user
06:32 25.09.2021.

Konji nabavljeni radi poticaja. Konji tumaraju, njive zapuštene, jedino poticaji uredni. Poticaje apsolutno ukinuti, možeš radi ne možeš prekini. Poticaji su legalizirana pljačka

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije