Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 124
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Uoči derbija

Auto šibenskih registracija probio kordon policije u Beogradu i krenuo na ljude

Uhićen vozač šibenskih registracija
Foto: alo.rs
14.04.2018.
u 20:35

Vozač automobila šibenskih registracija je policiji priznao da je popio samo jedno pivo ali prilikom alko-testa ustanovljeno je da u krvi ima 1,75 promila alkohola.

Muškarac nepoznatog identiteta ali sa registracijama iz Šibenika oglušio se o upozorenje policije da stane ispred kordona te je, brzinom od oko 30 km/h probio kordon i krenuo na prolaznike, javlja Alo.rs.

Policija ga je odmah zaustavila i izvukla iz automobila. Ispostavilo se da je muškarac u vidno alkoholiziranom stanju što se moglo vidjeti i po tome što je u autu, kod mjenjača imao limenke piva.

Vozač automobila šibenskih registracija je policiji priznao da je popio samo jedno pivo ali prilikom alko-testa ustanovljeno je da u krvi ima 1,75 promila alkohola.

Suvozač je priznao da su popili, kako je rekao, "najmanje šest do sedam piva".

Prilikom pretresa vozila policija nije ništa pronašla. 

Uhićen vozač šibenskih registracija
1/6
Ključne riječi

Komentara 11

IL
ilijan
21:22 14.04.2018.

Kakve gluposti pišete probio kordon i kreno na ljude a ppslicija ga zaustavila! Ako je probio kordon onda ga nije zaustavila policija.

Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
21:38 14.04.2018.

Iz Kistanja.

DU
Deleted user
07:52 15.04.2018.

Draga "gospodo novinari"možda NE ZNATE da u srbiji isto postoje tablice sa oznakom ŠI a odnose se na ŠID u srbiji.To mi u Vukovaru dobro znamo jer nam takve registracije stalno prolaze kroz grad.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije