Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AVENIJA DUBRAVA
Povratak na članak

Auto naletio na pješaka u Zagrebu i usmrtio ga

Nesreća se dogodila u 21.25 sati

Komentari 22

ZA
zagabria1
23:20 17.05.2018.

Na toj dionici manijaci divljaju svako veče u bijesnim autima. Čak i motori. Policija kada bi tamo stajala svako veče zaradila bi za još jedan državni proračun. Budale ne možeš drugačije naučiti nego pendrekom i po džepu

VL
BE
bezobrazna
22:50 17.05.2018.

voze kao manijaci, oduzimaju prednost, divljaju. pa je li dosta više?!

VL
IV
Ivicazgb
23:08 17.05.2018.

Novi zakon kaže da ako voziš 110 tamo gdje je ograničenje 60, placas 2000 kn kaznu s mogućnošću da ako platiš odmah onda može 1000 kn, s time da ako platiš tih 1000 kn, briše se evidencija da si napravio prekršaj, dakle to onda možeš raditi svaki dan (ako imaš para naravno) , posljedice ne postoje.... Strašno...koja je to poruka manijacima sa parama.. .j...e se dtžavi za manijaka...bitno je državi da se naplati !?!?

VL
DU
Deleted user
06:15 18.05.2018.

Tam ima na uglu Kapucinske jedna nadasve glupo postavljen semafor i zebra, dugme za prekid ptometa postoji bez veze a na prelaz moraš čekati i po 5 minuta, jer kad se semfori valjda automatski stave na "noćni rad" uvijek je crveno za preči glavnu cestu!? Tko je "kriv" brzina ili pretrčavanje pješaka zbog nerazumno postavljenih semafora u gradu?! Zašto na zeleno pješak treba trčati po zebri da ne ostane u crvenom? Svakako mi je žao još jedno nastradale osobe!?

VL
BU
budan77
12:37 18.05.2018.

Nazalost jucer sam bio indirektni ocevidac ove nesrece iz daljine. Cuo se jak udarac i skripa guma, nakon toga vrisak. Tijelo je ostalo nepomicno lezati na asfaltu, svi su se ustrcali i odjednom je nastala guzva. Ocito je da pjesak nije imao sansu, bez obzira na uzasnu prometnu signalizaciju na spomenutom semaforu. Evidentno je da je vozac BMW-a bio u pokusaju da obidje vec postojecu kolonu preko zute trake namijenjene kretanju javnog gradskog prijevoza, a kojoj se taman palilo zeleno svijetlo te u punoj brzini htio doci na celo te kolone. U tom trenutku pjesak se nalazio na tom djelu ceste vjerojatno odsjecen crvenim pjesackim svijetlom. Nemogu sa sigurnoscu zapravo reci iz kojeg je smijera pjesak prelazio ali ocito su za ovu nesrecu krivi brzina kretanja BMW-a i neodgojeni i nestrpljivi vozac automobila!

VL
Avatar poljicanin
poljicanin
23:01 17.05.2018.

Auto naletio na pješaka?A gdje je bio vozač?

VL
IG
Igi125
11:07 18.05.2018.

Nekad je policija tamo znala stajati i loviti pametnjakovice koji jure po pruzi zaobilazeci normalan svijet koji poštuje propise. Sad ih vec dugo ne vidim ne samo na toj lokaciji nego i na ostalim u gradu. Rješenje je postavljanje video nadzora koji bi djelovao i na vozace koji krše propise i na pješake koji prelaze cestu kad nebi smjeli.

VL
GL
glavaticro
07:21 18.05.2018.

jučer vozim i odvajamo se za skretanje u traku za skretanje i lik preko ograde uz cestu iskoči pred mene,srednjih godina covjek i ja ga skoro pokupim, i on meni počne psovati još i mahati rukama,a kriv je...nema više pravde ni zakonja...

VL
MO
Mojsije
00:07 18.05.2018.

Janjevac ubio Janjevca.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.