Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 72
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
U PONODU NA DRUGI MANDAT
Povratak na članak

Austrijski predsjednik: "Moramo biti jači, moderniji i neovisniji od tirana, koji sjede kod bušotina"

Ono što je aktualnom austrijskom predsjedniku bilo važno istaknuti je da se u ovo teško i dinamično vrijeme ne smije reagirati osjetljivošću, poput "razočaranje ili cinizma“ nego "samouvjerenošću".

Komentari 3

XA
xaron
00:07 24.05.2022.

….moramo biti neovisni od tirana koji sjede na bušotinama…Mislio je na Putina, te idu Irancima, Quatru, Arabiji, Kuwaitu…sve samim demokratski izabranim vodjama .

VL
DL
Dvanaest__legija
13:23 23.05.2022.

A gdje je bio kada su njegovom narodu oduzete sve slobode i prava, te im bio nametnut kovid-fašizam? Bio je u prvim redovima najzagriženijih kovid- fašista!

VL
Avatar LjutaPrepelica
LjutaPrepelica
13:12 23.05.2022.

Tako treba, tako razgovaraju ljevičari. A ne ko Orban i takvi prvo izdaju prijatelje i zabiju im nož u leđa pa onda krive Soroša

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.