Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 13
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
AUSTRIA GOES ZRĆE
Povratak na članak

Austrijski mediji: Zarazilo se već 250 osoba, klaster se širi. Znanstvenik traži PCR test za povratnike

Dnevni list "Der Standard" izvještava o 8000 austrijskih posjetitelja festivala na Zrću

Komentari 37

Avatar Sand_dan_Glokta
Sand_dan_Glokta
13:07 30.07.2021.

Austrijancima ništa ne vjerujem. Prvo su optužili Hrvatsku za nekakva silovanja i tjednima pisali nekorektno, iako je bilo jasno da Hrvatska i Hrvati nemaju ništa s tim. Sad se "igraju brojkama" i naklapaju tko se gdje zarazio. ... Zaboeavljaju svojuu pokvarenu ulogu u svemu u samim početcima, na skijalištima. VL je u njihovom vladništvu i njihov interes im je, očito, na prbom mjestu, jer i oni prenose neprovjereno i pokvareno. -Sve čitatelje izgubili, dabogda!

VL
GP
gprskalo
12:43 30.07.2021.

Valjda bi Austrijanci trebali pisati kako su im toliki sugrađani neodgovorni da idu u tuđu zemlju necjepljeni i tamo šire zaraznu. Nije Hrvatska kriva što Austrijanci varaju svoju državu. Naravno, samo treba vidjeti tko si autori tekstova i u čijem su vlasništvu

VL
Avatar salaso
salaso
12:38 30.07.2021.

Neko dan su pisali da ih je sa zrća došlo 19 000.....zarazilo se 250.....koliki je to postotak?....s time da ti zaraženi ko zna gdje su još bili...

VL
DU
Deleted user
14:26 30.07.2021.

Kao što je Ferguson u Britaniji priznao da je njegov model zatvaranja bio pogrešan tako je u drosten priznao da je pcr test nepouzdan sve ostalo je manipulacija i kriminal

VL
MA
Markovinac
14:27 30.07.2021.

Austrijanci donijeli virus sa sobom u Hrvatsku pa zarazili sve druge.Ako ste bili na Zrcu vidite da se svi druze sa svojim drzavljanima pa tako i Austrijanci su medjusobno rasprsili virus

VL
DU
Deleted user
16:47 30.07.2021.

Ako su nam već stranci sve preuzeli, da ne kažem težu riječ (Hypo), onda je na mudroj (ekonomski) zemlji da uzme jedino što još može - turistički eur. A ovi što ljubomorno lamentiraju, neka pišu u svojim medijima šta im je volja. Ako pretjeraju - imamo valjda neku diplomaciju da se oglasi

VL
Avatar GeniKameni
GeniKameni
17:24 30.07.2021.

"Među zaraženima, barem tako pišu austrijski mediji pozivajući se na pokrajinske krizne stožere, priličan je broj onih koji su cijepljeni s dvije doze cjepiva"! Osim toga, ulaz necijepljenima je bio zabranjen! Pitam se pitam... tko to onda siri slavni virus okolo? Tko je opasan po koga, mi po njih ili oni po nas?!

VL
AA
aabbcc
19:07 31.07.2021.

Da su ostali u Austriji bilo bi ih 10-puta vise zarazenih a ovako samo 250 i to od rakije .

VL
Avatar Kojo Oborina Ujka
Kojo Oborina Ujka
22:22 30.07.2021.

Potpuno vakcinisani šire Delta soj – tako da svi moraju da se vakcinišu i nose maske...Oni od nas u alternativnim medijima koji godinama ističemo opasnosti od vakcina, morali smo da se suočimo sa napadima i podsmjehom pobornika vakcine koji su kao papagaji ponavljali jednu izjavu koja je uvijek završavala svaku raspravu o temi vakcina, za koje su tvrdili da su odgovorne za uklanjanje većine svjetskih zaraznih bolesti: „ Ne obaziranje na činjenicu da se stopa autizma među našom djecom povećala sa svakog desetohiljaditog na jedno od svakih 50 djece u SAD, kako se tokom godina CDC program vakcinacije povećavao. Nema veze što SAD imaju najvišu stopu smrtnosti novorođenčadi u razvijenim zemljama, kao i najveće količine vakcina ubrizganih djeci od rođenja do 18. godine među razvijenim zemljama. Ne, to nije povezano sa vakcinama, jer nam je svima rečeno „nauka je utvrđena“ kada su u pitanju vakcine. Sve te smrti novorođenčadi bile su zapisane u umrlicama kao SIDS (sindrom iznenadne smrti novorođenčadi), i svi znaju da je autizam genetski, javlja se prije rođenja, zato nemojte biti glupi „teoretičar zavjere“ i kriviti vakcine, jer kad su u pitanju vakcine, „nauka je utvrđena zar ne ?

VL
Avatar Ivan Grozni
Ivan Grozni
14:48 30.07.2021.

Zrće “drže “ kriminalci i treba ga zatvoriti te sve tamo poravnati bagerom .

VL
CM
Crni_moj
13:10 31.07.2021.

U Austriji vrijedi 3G. Cjepljen, prebolio ili testiran. Ako Cjepljeni i oni koji su preboljeli mogu biti pozitivni na testu onda su oni mogli i doći na Zrće u tom stanju. Zbog svega što se događa došlo je do toga da je Hrvatska jedina konkurencija Austriji u ljetnom turizmu. I oni će I dalje sve do kraja 9og mjeseca pisati ovako što je i razumljivo. Problem je što naši experti ne reagiraju.

VL
AA
aabbcc
20:27 30.07.2021.

Bauštela i teski rad je jedino mjesto gdje se jos niko na svijetu nije zarazio. : )

VL
Avatar Oneill
Oneill
16:53 30.07.2021.

Zapadnjaci kuhaju sebično maksimalno imam ih ja u Familiji užas sanjima treba samo pametna distanca jeli imaju svi novi trend lažu sami sebe pa i cjeli svjeti a sutra dan što su lagali jučer vjeruju u to.

VL
RE
reborn
14:35 30.07.2021.

Austrijanci ipak napreduju prema istini... Prije su tvrdili da je bilo 19 000 posjetitelja na Zrću, a sada su brojku spustili na 8 000. Nažalost, to je najbliže istini što su došli u svojim izjavama, jer je sve ostalo - laž. Poslali su svoje zaražene turiste k nama i sada - pošto su ih testirali tek nakon povratka - sada nama žele natovariti krivicu za njihovu zarazu?!? Neće ići, počistite si sami kod svoje kuće.

VL
HO
horvatj707
14:56 30.07.2021.

A šta imaju austrijanci tražiti u HR ? Neka ostanu doma. I šta ima bilo koji ne-hrvat tražiti u HR ? I šta imaju Hrvati tražiti u austriji, italiji i ostalim zapadnim neprijatreljskim zemljama ? HR treba hermetički zatvoriti svee granice u oba smjera. Blagodati HR Jadrana i planina neka uživaju Hrvati a ne strani pokvareni i zaraženi turisti. HR turuzam može živjeti i samo sa Hrvatima. HR pripada Hrvatima a ne gamadi iz drugih država.

VL
P2
penelope_2n1
14:00 30.07.2021.

U SINGAPURU se 75% vakcinisanih PONOVO zarazilo, sada pise ''Washington post'', sto znaci skoro SVI, jebote!!!! Vidite da je to obicna mafija iz organiziranoga kriminala, i da oni kljukaju ljude experimentalnim vakcinama za koje se sada kristalno jasno vidi daa ne valjaju nista, i da su totalni promasaj i da to uopce nisu vakcine protiv ''corone'', nego buckuris koji oni podvaljuju masovno svijetu i prodaju u suvome zlatu, a to u biti ne valja nista. Prestrasno!!!!!

VL
Avatar prahrvat
prahrvat
12:44 30.07.2021.

kad vidim i čujem onog načelnika iz Zrća, Dabu, osjećam se sigurnije i vjerujem da se sve radi po preporukama stožera

VL
P2
penelope_2n1
14:07 30.07.2021.

U textu koji je obajvio ''Wshington post vele izmedju ostaloga citiram - '..... ' kako se broj slučajeva u Sjedinjenim Državama povećava i nova istraživanja ukazuju na to da cijepljeni ljudi mogu širiti virus. ''

VL
BI
BivšiIndexaš2
13:11 30.07.2021.

To je zato što se hrvatske antivakserčine ne usude cijepiti jer se boje ko pitsche

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.