Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 9
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PROTUUDAR TERORIZMU
Povratak na članak

Austrijska policija u 'Operaciji Ramses': Pretražili 60 stanova i uhitili 30 osoba

Neki od medija pišu kako je policijska akcija zakašnjela, drugi da je trebala biti sprovedena na dan terorističkog napada u Beču 2. studenoga, ali je bečki terorist preduhitrio policiju

Komentari 4

SI
sisavac
12:24 09.11.2020.

gdje baš ramses, jedno egipatsko skoro pa božanstvo? što nisu uzeli neko svoje austrijsko ime za akciju, tipa ferdinand, adolf, ursula, maria...? zar se i u takvim stvarima moraju koristiti tuđim imenima?! pa bečke škole su pune muhameda, abdulaha...

VL
DU
Deleted user
23:16 09.11.2020.

Dok svi ne napuste Austriju i vrate se od kud su došli (što se nažalost nikad neće dogoditi) mira nećete imati..

VL
Avatar mačak s tri života
mačak s tri života
14:02 09.11.2020.

dobro je i to ali to je samo kap vode u moru a premalo i za sami beč a ne austriju

VL
TA
tarzan
12:55 09.11.2020.

Nikakav to protuudar nije jer su im zakoni (kao i naši) nula. Teroristi mogu skoro raditi što hoće a ovi im ne smiju ništa dok se ne desi šta se desi. A onda je kasno.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.