Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 3
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
15.000 gledatelja!

Austrijanac Nico Pointer pobijedio na utrci magaraca u Tisnom

tisno,utrka magaraca (1)
Foto: Andrina Luić/PIXSELL
1/15
12.08.2012.
u 16:49

Drugo mjesto osvojila je Nizozemska s jahačem Joepom i magarcem Fireom, a treće Bosna i Hercegovina, odnosno jahač Miroslav Križanović i magarac Vatra.

Pred 15.000 gledatelja u subotu navečer u Tisnom je održana sedma međunarodna utrka magaraca u kojoj je sudjelovalo 14 reprezentacija. U finale su ušli Bosna i Hercegovina, Brazil, Slovačka, Austrija, Australija i Nizozemska, gdje je Nico Pointer, kao najmlađi i publici nepoznati natjecatelj, bio veliko iznenađenje utrke i neočekivano odnio pobjedu ostavivši iza sebe iskusne jahače.

Drugo mjesto osvojila je Nizozemska s jahačem Joepom i magarcem Fireom, a treće Bosna i Hercegovina, odnosno jahač Miroslav Križanović i magarac Vatra.

Engleska, koja je bila favorit, ispala je već u prvoj utrci. Nastup Engleza organizirao je Nick Colgan, britanski glazbenik i nekadašnji producent skupine UB40, koji je u Tisno doveo Garen festival. Najavljivao je pobjedu, ali on i jahač Bonny Lester nisu uspijevali pokrenuti magarca Petera.

Ključne riječi

Komentara 4

AN
Android
17:11 12.08.2012.

Pa engleska je svugdje i uvijek favorit, ali srećom ostaje na tome.

OV
ovoono
19:14 12.08.2012.

Nije on pobijedio.....pobjedio je magarac,zato bravo za magarca iiiiihhhhhhaaaaa

AU
autoritet
22:21 12.08.2012.

Pa čak i u ovome zabrljamo hehe

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije