Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Stroži režim
Povratak na članak

Austrija zabranila burku i ruši sustav izbjegličkih kvota

Tražiteljima azila uvodi se obaveza da bez naknade rade u dobrotvorne svrhe te obveza pohađanja tečaja njemačkog jezika i kulture

Komentari 11

Avatar nekakav
nekakav
07:36 29.03.2017.

europa se već desetljećima sprda sa kršćanstvom, a ispod radara je prošla islamizacija. niti jedna diskriminacija niej dobra, a posebno su opasne pozitivne diskriminacije. eto, dok se u italiji vode borbe oko toga mogu li križevi biti na zidovima javnihih institucija, bez brige se polumjeseci ljepe kud se stigne, nose marame, burke, nikabi. kad čujete da u nekom gradu policija uopće ne zalazi u neke dijelove grada jer su tamo muslimani, njihova šerijatska policija, onda vam je jasno kud ta zemlja, ne grad, nego čitava zemlja, ide. mislite da će u švedskoj samo tako se riješiti taj problem? ili u engleskoj, u kojoj imate čitave gradove u kojima policija ne radi svoj posao, već to odrađuje vjerska policija, po šerijatu? i u kojima su zabranjene antiimigrantske grupe, koje bi po uzoru na šerijatsku policiju, štitila dijelove grada u kojima muslimani još nisu većina? europu čekaju melo žešća previranja, a to sadašnje političke elite nisu u stanju riješiti, jer su baš one i dovele do toga. kakva manjinska prava, ili slušaj i radi po zakonu zemlje u kojoj jesi, živiš, ili si došao, ili van! nema tu cile mile, ovdje se radi o zakonu, koji se radi političkih potreba malo unakazio, i time doveo sigurnost zemlje u pitanje. da, marame treba zabraniti, kao što se u iranu ,s arabiji, moraju nositi. ovdje, u europi, bi trebalo zabraniti puno toga što ima veze sa islamom. čak bi sva muslimanska djeca morala pohađati obične civilne škole ,sa posebnim programom integracije, usvajanja lokalnih običaja, i potiskivanja njihovih. da, prisila, je jedina mogućnost da se od njh naprave europljani. multikulturalnost je opasnost, jer imigrantima daje priliku da svoj način života sile drugima, i u tome uživaju zaštitu zemlje u koju su doli. nije neki napredak u davanju velikih prava manjinama i pridošlicama, već je to nazadovanje. ajd vi dođite u neku firmu, slabi ste radnik, pa da vas gazda plaća i ima razumijevanja za vaše probleme. može jednog, dva radnika takva imati, al puno ne. tako je i sa državom. ono čega se treba bojati jest vrijeme pred nama, vrijeme represije i stezanja prava. bez brige, europa će se obraniti od toga, al uz gorku cijenu.

VL
Avatar samo Istina
samo Istina
06:51 29.03.2017.

Bravo za Kurca i ekipu. Bravo Austrija!

VL
Avatar Admin nabijem te
Admin nabijem te
09:10 29.03.2017.

Bravo Austrija!A,di smo mi u ovoj priči?

VL
NE
Neutralac
22:12 30.03.2017.

Islam je osvojio svijet macem i silom od Indonezije do Casablanke. Sad su promijenili taktiku i idu na soft-krieg infiltrirajuci se unutar vaznih zemalja, praveci se nevini, a svi imaju isti cilj. Kako se boriti? Vrlo tesko, jer zapadni sistemr zapadni sistem pomoci daje njihovim samohranim majkama novac da radjaju jos muslimana. Na kraju ce ih biti kao stakora gdje nema deratizacije i kontrole. Nije vazno koliko ih pogine za njihov cilj....Silent Army je vec tu medju nama....

VL
Avatar grga-čvarak
grga-čvarak
13:10 29.03.2017.

Zašto lažete narodu prenesite točno što pišu Austrijske novine a ne izostavljat ono što komunjarama ne odgovara bagro komunistička.

VL
GO
gooniegoogoo
22:25 30.03.2017.

Sve smislene i pametne mjere, ali bit će nedovoljne.

VL
BF
bf2
19:38 29.03.2017.

na slici jedno dijete i jedna žena...

VL
US
usquebaugh
23:55 30.03.2017.

bravo za kurza

VL
SN
Snowman
17:19 30.09.2017.

"Oni" nikad nece biti Evropljani. Jel vi sanjate.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.