Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 117
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREOKRET
Povratak na članak

Austrija vraća protjeranu kosovsku obitelj Komani

Od ponedjeljka će osmogodišnje blizanke protjerane iz Austrije ipak ponovno biti u u školskim kupama u Beču.

Komentari 6

OB
-obrisani-
15:25 21.10.2010.

Zalosno!!!!!! To je DEMOKRATSKA EVROPA Policajci naoruzani do zuba propratili djevojcice do Zracne luke i prvim AVIONOM protjerali na KOSOVO!!!!!

VL
OZ
ozujsko
17:39 21.10.2010.

Zasto ovi siptari traze azil po europi ako je amerika prije 10-12 godina \"oslobodila\" kosovo???

VL
XA
xaron
18:56 21.10.2010.

Dakle , djeca misle da su na Kosovu na godisnjem odmoru, iako su ih tesko naoruzani policajci sproveli na aerodrom ??? Koje su to gluposti.

VL
NS
nek_se_zna
19:32 21.10.2010.

@ozujsko ,xaron,legionar! djeca od osam godina su to,djeca su djeca kazes im da su na odmoru ,oni ce to povjerovati ,jer djeca su iskrena i lako ih je na to ubijediti i ako oni dobro shacaju ovaj svijet...

VL
NS
nek_se_zna
19:43 21.10.2010.

@ozujsko! prvo one koje nazivas siptari su Albanci 2. Amerikanci nisu jedini koji su kosovo oslobodili ali iz istih razloga zbog cega su ih oslobodili iz istih razloga zeli Austrija da ih primi(ovu obitelj ponovo) ako nisi znao ,iz srbijeije ima na tisuca srbijanaca i roma koji i danas lazu da su sa kosova i traze Azil u inostranstvo, trazili su i navodima da ih je rezim Miloseveca zlostavljao i ako su /i potpuno podrzavaju Milosevicev plan i prema kosovu i prema Hrvatskoj,ima na tisuce srbijanaca koji traze azilstvo u norveskoj itd.. ,ima dosta onih koji se vracaju u Hrvatskoj kao povratnici i koji zele nekakve kompenzacije , stanarsko pravo itd..i ako su bili protiv ove Drzave..e to tako ne ide.

VL
Avatar walterkomunistihrvatske
walterkomunistihrvatske
23:20 21.10.2010.

. ..DOISTA AUSStrijance PONEKAD NERAZUMIJEMO-ILI JESTE NACISTI ILI NISTE NACISTI? ??P.S.SAMO NAM ZBUNJUJETE QVAZI NACISTIČKU HDZ&SDP-SSTOKU SSITNOG ZUBA. ..TITTO. ..

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.