Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 116
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
kazneni postupak
Povratak na članak

Austrija traži provjeru glasanja EP-a o Mađarskoj

Istragu je zatražio potpredsjednik austrijske vlade Heinz-Christian Strache čija je krajnje desna Slobodarska stranka (FPÖ) bliska stranci Fidesz mađarskog premijera Viktora Orbana.

Komentari 5

DU
Deleted user
16:35 16.09.2018.

Ovaj Kurz je postao mutan tip sa svojom odlukom da glasa protiv Madarske. Ako je i on poceo pod pritiskom zaokretati na lijevo onda bolje da odmah odstupi . Jer takvom odlukom niti pomaze svom narodu niti Visegradskoj skupini ili istinskim domoljubima u Evropi koji se zele zastititi od prisilnih emigracija divljaka koji zele unistiti cijelu Evropu i integritet svih drzava Evrope ukljucujuci njihovu kulturu, vjeru i civilizacijski napredak.

VL
Avatar matteo999
matteo999
19:10 16.09.2018.

Tu sramotnu odluku EP treba pod hitno poništiti...

VL
AA
aabbcc
16:47 16.09.2018.

Mađari previse dobro civaju granicu i to je problem EU. Migranti ne ugrozavaju kapitalizam. jer isti se guzvaju sa EU sirotinjom bez cega nema klasnog drustva a kapitalcima dobrog zivota i zarade .

VL
AA
AAAAAA
18:45 16.09.2018.

VL - vi stalno pokazujete svoju nepismenost i pristranost uporabom riječ "kontroverzno" gde paše i gde ne paše. Hajd uključite mozak.

VL
Avatar Manolique
Manolique
07:24 17.09.2018.

Komunistički istočno-evropski blok se mora ujediniti kao nekad. Treba obnoviti varšavski pakt protiv lijevoliberalnog zapada.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.