Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 58
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
SKLIZAK KOLNIK Utvrđuje se je li vozač bio alkoholiziran

Audijem sletio s ceste, udario u most i poginuo

06.12.2008.
u 10:47

KOPRIVNICA – Boško Mehkek (24) iz Novačke u petak oko 23.30 sati iz još neutvrđenih razloga sletio je svojim audijem 80, koprivničkih registarskih oznaka, s ceste na dionici između Ždale i Gole te je na mjestu poginuo, priopćila je Policijska uprava koprivničko-križevačka.

Sklizak kolnik
Policijskim je očevidom utvrđeno da je Mehkek, vozeći po kolniku, koji je bio sklizak zbog kiše, u jednom trenutku svojim automobilom prešao na svoju lijevu stranu ceste, gdje je zakvačio rubnjak. Nesretni je vozač potom i sletio u lijevi odvodni kanal te je prednjom stranom automobila svom silinom udario u betonski most. Mladić koji ima samo pet godina vozačkog iskustva od ozljeda je u slupanom audiju na mjestu preminuo.

U automobilu u trenutku nesreće, na sreću, nije bilo drugih putnika. Je li vozač bio pijan te koje su točno ozljede bile kobne za Mehkeka, utvrdit će se obdukcijom tijela poginulog, koju je naložila istražna sutkinja Županijskoga suda u Koprivnici Nada Marincel.

Ivica Kiseljak, dežurni službenik u OKC-u u Koprivnici, kazao nam je da na tom dijelu ceste nesreće nisu česte, no kada se dogode, u pravilu završavaju s težim posljedicama.

Kobna brza vožnja
Riječ je, naime, o tome da vozači na ravnom dijelu vole stisnuti gas, a kako na cesti ponegdje ima manjih zavoja, vozači ih ne uspijevaju svladati. Usto, na tom dijelu prometnice na cestu često izlijeće i divljač, što posebno noću predstavlja opasnost za sudionike u prometu, pa policija i iz zbog toga poziva vozače na oprez.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije