Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 120
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
ASSANGE NA PRVOM ROČIŠTU
Povratak na članak

Britanci odlučuju hoće li ga izručiti Sjedinjenim Državama: ‘Spasio sam brojne ljude’

Ne želim biti izručen toj zemlji samo zato što sam se bavio novinarstvom, poručio je najpoznatiji zviždač

Komentari 6

Avatar Hržić_Danijel
Hržić_Danijel
16:10 02.05.2019.

Neki dan su DAVIDU ICKEU zabranili premijeru filma RENEGADE u Los Angelesu, on otkriva i neviđeno više u svojim istraživanjima a film je njegovo cjeloživotno djelo koje bi sve i koje će sve razotkrit. Šta mislite zašto se cijela svjetska elita boji jednog "klauna,luđaka, eoretičara zavjera,klauna" ako je on lud i priča gluposti?? Nebi li mu se trebalo dopustit film i onda ismijavat i pobijat njegove teorije? Iz istog razloga Pernara ušutkavaju a i dečko je na youtubeu imao kanal koji je Pernarove govore i sve videe stavljao i OBRISAN JE!

VL
Avatar Ante-Portas
Ante-Portas
15:34 02.05.2019.

Nikad on vise nece vidjeti sunca.

VL
SN
Snowman
15:18 02.05.2019.

Siromak, sta je od njega nastalo i to samo sto nam je "otvorio" okeka. I onda u nasim "velikim zapadnim demokracijama " pricaju po svijetu da se ovdje moze sve reci. Glupost

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.