Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 151
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Intervju s ministrom
Povratak na članak

Arsen Bauk: Neću izaći na referendum

Ako se budu skidale ploče, Vlada će ih opet postavljati, a to bi trebala raditi i svaka druga hrvatska Vlada

Komentari 14

TO
Tomisslaw
09:27 06.11.2013.

Demokracija je sustav vlasti gdje vlada većina, a referendum je temelj demokracije! Pitaj Švicarce Bauče. Referendum je zaštitni mehanizam naroda od prijevara političara tipa Bauka koji većini nameću vlast manjine. Pravo na brak nije temeljno ljudsko pravo i nema nikakve diskriminacije. Gay brakovima se želi potpuno obezvrijediti institut braka. Idući korak je dekriminaliziranje sexualnih odnosa sa dejcom, kao npr. u Nizozemskoj, korifeju novog svjetskog poretka. Prema tome, svi na referendum, a ne da staljinist tipa Peđe Grbina drži lekcije o tome što je to demokracija. E drugovi, samo vi štitite masovne ubojice sa sjekirama

VL
Avatar delminium
delminium
09:19 06.11.2013.

a građanska dužnost?...........crvenim kmerima ne treba vjerovati ma kakav da dar nose

VL
Avatar comandante
comandante
09:26 06.11.2013.

Ministre, kao predstavnik vlasti, nazalost, bi trebao i morao izaci na izbore. A o pravima manjina, ...pa nisu sve manjine iste, treba ih razlicito nazivati i tretirati, hocemo li i pedofile nazvati manjinom i dati im neka prava. Za ovakve "manjine" treba pruzeti nadleznost ministarstvo zdravlja i pomoci ljudima a vi ne glumite neke ultramoderne liberale i borce za ljudska prava jer neke stvari su normalne i odredjene prirodom a neke bas i nisu!!!!

VL
Avatar abakus
abakus
09:24 06.11.2013.

Pročitao sam samo dio intervjua i prvo što sam uočio bila je vrlo agresivna pristrasnost novinara koji ga je napravio, a koji je doslovce stavljao Bauku u usta odgovre koje je jedino želio čuti. "Pa koja je to tako zadrta i novinarski neprofesionalna osoba?", zapitao sam se i vratio članak na početak da vidim ime novinara. Kad ono - Ivanka Toma. A i tko bi drugi bio. Kad vidim koliko loše prikrivene mržnje i agresija prema svima koji o ovim temama razmišljaju drugačije od nje ima u njezinim člancima i pitanjima bude mi drago da se nalazimo ipak u 2013. godini a ne negdje krajem 1945. jer bi pod rukom gđe. Tome očigledno glave letjele. Sramota za Večernjak.

VL
ĆA
ćaćaća
11:06 06.11.2013.

da se ponovo postave balvani on bi izišao na njih a ovako ne..

VL
TA
tatatata
09:14 06.11.2013.

ja ću izaći i zaokružiti DA jer su mirovine u pitanju

VL
R9
ronaldo 9
09:57 06.11.2013.

lik je izjavio da neće izaći na referendum, toliko o tome koliko poštuje demokraciju i pravo izbora, on je kao neki ministar a samo tom izjavom je pljunuo na demokraciju

VL
ML
mladineo
10:11 06.11.2013.

i nemoraš , tebe ionako nitko ništa nije pitao

VL
NE
Nepokolebljiv
10:08 06.11.2013.

Zadnja Baukova recenica je jako blizu istini! Ja bih samo izbacio rijec "smatra".

VL
Avatar 123456
123456
14:48 06.11.2013.

"Volio bih više da ostanemo u društvu zemalja koje to nemaju u Ustavu nego da uđemo u društvo onih koji to imaju" ----------------------------------------------------------------------- A ja (a mislim i veeelika većina Hrvata koji su vas pročitali) bi volio da ti, Milanović,ć, Pusička, Jovanović, Opačička i još podosta vas iz vlade odete u te zemlje koje su vam uzor i koje nam stalno nabijate na nos i da se vise ne vračate. Bilo bi to veeeliko olakšanje za ovaj prevaren, izdan, opljačkan i ponižavan narod. Odite što prije i želim vam svaku sreću i uspjeh, ali ne vjerujem da će ikoji narod na kugli zemaljskoj biti toliko blesav i pustiti vas da grabite iz državnih jasli i da pljujete u te iste jasle iz kojih grabite. Sram vas bilo bijednici.

VL
TO
Tomisslaw
09:18 06.11.2013.

llll

VL
DU
Deleted user
10:53 06.11.2013.

Nadam se da su ustavni sudci svjesni toga da nema te sile koja bi me mogla spriječiti da biram partnera skojim ću živjeti. Referendum sa ovakvim pitanjem bi imao većinu u svakoj zemlji na ovome svijetu pa je stoga u Hrvatskoj nepotreban. Iako sam i sam mišljenja da je brak zajednica muškarca i žene mislim da bi se ustavni sud trebao proglasiti nenadležnim za ovakvu vrstu pitanja na referendumu niti smije dozvoliti da tako nešto uđe u Ustav.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.