Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 185
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Globalno zatopljenje
Povratak na članak

Arktički led dosegnuo je najniži zimski rekord u povijesti!

Znanstvenici upozoravaju da bi ljetni led oko Arktika mogao bi u potpunosti nestati u drugoj polovici stoljeća.

Komentari 5

HO
homofob
18:51 21.03.2015.

Dezinformacije i lazi!

VL
FR
Freedooom
07:32 22.03.2015.

Prosto da nemoze biti prostije! Svjetske kompanije nafte, rade na tome da se led otopi da bi crpili naftu ispod leda. Poznato je da se moze manipulirati vremenom i izazvati umjetne klimatske promjene. Posipanjem odredjenih ckemikalija u zraku a koje su pune aluminija (otrovna) dolazi se do zeljenih rezultata. Druga mogucnost je harp ili orgon technologie.

VL
LA
Lavica7
21:22 22.03.2015.

Ima li nafte ispod Leda?!

VL
TH
than
00:09 22.03.2015.

Realno nitko ne zna sto se dogadja. Sve su obicna nagadjanja. Mada nije za salu, jer tko zna sto se sve krije u tom ledu koji je zaledjen i milijune godina.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.