Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 24
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
optužuje maćehu

Arkanov sin: Moj je tata živ, Ceca ga predstavlja kao svoga ujaka

Ceca
Foto: VL
13.08.2016.
u 06:30

“Dok zaluđene djevojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere”, napisao je Mihajlo na Facebooku

Mihajlo Ražnatović, najstariji sin Željka Ražnatovića Arkana, tvrdi da je njegov otac živ i optužuje maćehu Cecu da mu je potpuno promijenila izgled. Navodno živi na Cipru. On optužuje Arkanovu udovicu, pjevačicu Cecu Ražnatović da ga prijateljima predstavlja kao ujaka i da se prema njemu ponaša kao prema robu, piše Kurir.

“Dok zaluđene djevojke jašu svoje momke u Guči, Ceca upregla Arkana da joj vucara torbe i kofere”, napisao je Mihajlo na Facebooku ispod fotografije snimljene na aerodromu na kojoj su Ceca i jedan puniji gospodin koji joj nosi stvari. “Hoću da Srbija zna istinu! Ceca ga u Ayia Napi prijateljima predstavlja kao svog ujaka”, tvrdi Mihajlo Ražnatović.

>> Severininu dečku šefica je bila Ceca, a pisalo se i da je gay

Komentara 63

Avatar mason
mason
06:57 13.08.2016.

A je li ziv traktor na kom je pobjegao ka zena.

BJ
Bjelovar112
07:32 13.08.2016.

Samo oni znaju kako im je . ne spavaju mirno ni jedan

DU
Deleted user
07:06 13.08.2016.

Ionako su svi srpski zloćinci živi oni koji su kao tobože umrli u hagu.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije