Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 97
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
trump poručio da je ponosan

Argentinu će voditi "južnoamerički Trump": Ljudi u njemu vide vizionara koji će ih izvući iz bezdana

21.11.2023.
u 13:45

Novoizabrani predsjednik Javier Milei smatra se anarhokapitalistom, najavljuje uvođenja američkog dolara kao nacionalne valute, ukidanje nacionalne banke...

Komentara 2

XA
xaron
21:32 21.11.2023.

Južna Amerika nastavlja svoje lutanje od desna do lijeva i sve to u nadi da če im jedna od opcija donijeti bolji život. Nikako da shvate da je put do blagostanja popločan velikim radom ili prirodnim bogatstvima - nema treče (političke) opcije. Ovo lijevo-desno lutanje u Argentini je prisutno i u Brazilu, Čileu…

HO
homofobic
19:04 21.11.2023.

Profesionalni politicari su vecinom nesposobnjakovici koji nisu ni u cemu uspjeli u pravom zivotu pa se uvukli u rezervat zasticenih propalica. Uocit cete da etucni sposobni poduzetnici bjeze od politike jer postenim radom mogu zaraditi daleko vise a ne moraju se izvrci laznim optuzbama zavidnih klevetnika. Potrebna je velika doza domoljublja za uspjesna poduzetnika da zrtvuje sve u namjeri da pokusa spasiti domovinu. Za primjer godisnja placa Predsjednika Amerike je 400 tisuca dilara a to je daleko ispod zarade vrsnog kirurga ili uspjesnog advokata, dentista pa cak i ispod primanja dobrog inzinjera u velikoj firmi koja si takvog moze priustiti.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije