Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 4
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
GOOGLE JU VEĆ UKLONIO
Povratak na članak

Apple zaprijetio da će ukloniti društvenu mrežu koju favoriziraju Trumpove pristaše

Parler je društvena mreža na koju su 'izbjegli' mnogi podržavatelji američkog predsjednika Donalda Trumpa nakon što su im suspendirani profili na ostalim društvenim mrežama poput Twittera u sklopu politika ublažavanja sadržaja

Komentari 14

DU
Deleted user
08:08 09.01.2021.

Demokracija na ljevičarski način .......Hićo je bio kamilica za ove ...

VL
PR
Prat
08:21 09.01.2021.

Što je znak da je Kina upravo zavladala svijetom

VL
PL
@ploto@
08:33 09.01.2021.

Sad se fino vidi tko upravlja sa SAD i njihovim satelitima poput EU.

VL
DU
Deleted user
08:55 09.01.2021.

Kako se odma sepure kad je kraj mandata haha kako vjetar puse

VL
Avatar Čepiga.
Čepiga.
09:22 09.01.2021.

Mogli bi koristiti rusku društvenu mrežu..

VL
AA
aabbcc
14:04 09.01.2021.

Kim, S Koreja je mala beba amater za sve njih.

VL
DU
Deleted user
19:01 10.01.2021.

A antifa ostaje ili ?

VL
DU
Deleted user
11:17 09.01.2021.

Ajoj, joj. Čitala sam da neki ljudi kod nas pozivaju druge na neku rusku mrežu jer kao tamo nema cenzure. Jednog dana će se optuživati Rusija da je ona kriva. Ispasti će da je vukla za rukav ljude da iduu kod njih. Dobro, kod političara je to drugačije, oni sigurno neće biti na mreži druge zemlje. Pokopalo bi ih to.

VL
MA
marsovac
16:12 09.01.2021.

ali na svu srecu,..ova teska trump inteligencija po portalima ima svoje glasilo,......... VL,....glas regiona,........

VL
MG
milerazbojnik@gmail.com
22:31 09.01.2021.

totalni haos ludilo i krah demokracije slobode jednostavno rečeno nekog favorizirat i bit protiv vlasti lili protivnećeg trpaju u kategoriju svih koji su za nekog u takozvane rušitelje demokracije .i vlastodržaca koji se na svaki način žele obračunat s svimaima koji ne misle kao i oni to več viđeno kroz povijest a sad kad su društvene reže dostupne skoro svakom i u datom trenu narodi svijeta mogu vidjet što li se dešava više im ne paše i hočeju skresat sve toštone znači da treba tolerirat nasije i da nadodam moglobi bit upucavanja s bilokoje strane i gle divna čuda za to nebi nikoodgovarao da je pod krinkommnominovanog predsjednika išta sličnopokušao ili ti vladajuče strukture što veči u praksi i je vladajuči rade što hoče a nezadovoljnima ostaje jedino da prekomedija izraze svoj stav ili negodovanje što po svemu sudečii ide u tom smijru i gdje su onda slobode različitosti i demokracije po tim mjerilima nema ih više ako li se tako nastupi i počne nego nastupa doba anarhije i vladavine jednoumlja ili tiludila koje če na kraju pogubno završit i za same aktere takvih zabrana i izbacivanja s društvenih mreža a najgore od sveg je da sve te pametne glave nikako da svate i uvide da je uvjek biloo i bit če bunđija na bio koji način i da im se toposlije svima odbija u glavu kad tad u ovom slučaju vele kriv trump moš si mislit pa nije on sudjelovao i organizirao to nego neko drugi no moguče je da vlastima i treba kolovođa i žrtveni jarac pa živi bili i vidjeli kud

VL
Avatar Kordunusrcu.
Kordunusrcu.
11:27 09.01.2021.

Kako ce se sada jadni nepismeni desnicari,"dovikivati",a jesu jadni,da im sve drustvene mreze zabranise pristup.......

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.