Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 23
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
RAT NA FACEBOOKU

Anušić dodao odgovor C u Milanovićevoj anketi o Plenkoviću

Zagreb: Zoran Milanovi? sudjelovao na proslavi 32. obljetnice osnutka Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva
Foto: Robert Anic/PIXSELL
1/3
Autori: Hina, Večernji.hr
21.03.2024.
u 14:26

"Boriti se za otvaranje pristupnih pregovora BiH i pomoći Hrvatima u BiH, što je strateški interes. Dok je Milanović jedino uspješan u međunarodnoj izolaciji", odgovor je koji je dodao ministar obrane na Facebooku.

Ministar obrane Ivan Anušić odgovorio je predsjedniku Zoranu Milanoviću na Facebook anketu koju je objavio povodom odlaska premijera Andreja Plenkovića u Bruxelles. Milanović je, da podsjetimo, ranije postavio pitanje: "Što mislite? AP će danas u Briselu: a) produžiti do Luksemburga i dati iskaz europskim tužiteljima, ili b) spašavati svoju europsku fotelju."

Na to je Anušić na svom Facebook profilu ponudio dodatni odgovor. Njegov prijedlog glasio je: "C) boriti se za otvaranje pristupnih pregovora BiH i pomoći Hrvatima u BiH, što je strateški interes. Dok je Milanović jedino uspješan u međunarodnoj izolaciji."

Podsjetimo, premijer Andrej Plenković ustvrdio je u srijedu da jedino što predsjednik Republike Zoran Milanović nudi je kaos, nered i cirkus te je izrazio uvjerenje da su građani dovoljno odgovorni i razumni te znaju kome će pokloniti povjerenje. "Za razliku od njega koji tumara Hrvatskom kao muha bez glave i bavi se ovim ostacima propalog SDP-a, mi za Hrvatsku radimo ozbiljne stvari. On nudi kaos, nered, cirkus", kazao je Plenković koji sudjeluje na prvom globalnom nuklearnom samitu u Bruxellesu.

Na upit je li ga iznenadio slogan lijeve koalicije "Rijeke pravde", poručio je da mogu ići pod kojim god hoće, "to je jedno glavinjanje". "Pobjegli su im i IDS i Fokus, i još neke stranke. Ostali su s njima samo ovi koji sami ne mogu prijeći prah. Dakle, ekipa koja ide s njima na izbore da se ukrca na njihova pleća i pokuša biti u idućih nekoliko godina ponovno u oporbi", kazao je Plenković.

VEZANI ČLANCI:

HDZ krši sve moralne norme, odgovorio je predsjednik Republike Zoran Milanović na prozivke HDZ-ovaca da se stavlja iznad zakona kada kaže da neće poštovati upozorenja Ustavnog suda i DIP-a te naglasio kako se HDZ treba maknuti s vlasti na demokratski način.

"Jandroković to govori jer valjda mora, što ne znači ništa. HDZ krši sve moralne norme, Plenković je danas u Bruxellesu, vjerujem da daje iskaz europskom tužitelju i dobro je da ima imunitet jer bi ga inače zadržali gore. Mislim da mu je to zadnji put da ide u Bruxelles u ovoj fazi života", poručio je Milanović u četvrtak u Puli komentirajući izjavu predsjednika Sabora Gordana Jandrokovića da se predsjednik Republike stavlja iznad zakona kad kaže da neće poštovati upozorenja Ustavnog suda i DIP-a.

GALERIJA Istezao se, trčao i pokazao zavidnu liniju: Milanović je tada na šestinama trening odradio s Cro Copom

Zagreb: Zoran Milanovi? sudjelovao na proslavi 32. obljetnice osnutka Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva
1/11

Komentara 1

DU
Deleted user
07:35 22.03.2024.

Bravo za doktora Anušića, neka je pokazao ovome Milanoviću koji nije mogao ni 8 razreda osnovne škole završiti!

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije