Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 128
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
PREMIUM ANALIZA

Tko stoji iza antivakserskih nereda u Sloveniji?

Antivakseri prosvjed Slovenija
15.09.2021.
u 22:30

Ugledna novinarka slovenske nacionalne televizije Mojca Šetinc Pašek, koju je Janša prije nekoliko godina grubo oklevetao na Twitteru nazivajući je prostitutkom, smatra da je ovaj incident i upad antivaksera u prostorije Slovenske televizije, nepojmljivi napad na javne medije i demokraciju. Iza njega stoji politika.

Komentara 23

TE
TeoretičarZavjera
22:55 15.09.2021.

“Tko stoji iza antivakserskih nereda u Sloveniji?” - ljudi s mozgom! Pao je fašizam ‘45., past će i ovaj!

Avatar kastanjer2
kastanjer2
23:11 15.09.2021.

Slovenija je danas započela medicinski aparthejd (necijepljeni mogu kupiti samo namirnice, ništa drugo, npr. kavu na otvorenom, šišanje, odjeću.

Avatar @promatrač
@promatrač
07:43 16.09.2021.

Oboljenja od COVID -a u Indiji opadaju zahvaljujući novim pravilima koja promiču Ivermektin i Hidroksiklorokin. 33 okruga u indijskoj sjevernoj državi Uttar Pradesh (200 milijuna stanovnika) vlada je proglasila COVID-19 slobodnim. Stopa oporavka porasla je na 98,7%, što dokazuje djelotvornost lijeka IVERMECTIN kao dijela projekta „Model kontrole virusa Uttar Pradesh“.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?