Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 41
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
Nova nada
Povratak na članak

Antitijela iz krvi oporavljenih mogu pomoći, o terapiji razmišlja i Hrvatska

Kod nas se razmišlja o svemu što se bilo gdje svijetu pojavi kao mogućnosti, kaže prof. Alemka Markotić

Komentari 7

Avatar Ledeni
Ledeni
19:54 07.04.2020.

Razmišljaju ovi na vlasti dvije stvari: 1. Kako zadržati ono što su pokrali 2. Kako još ukrasti da zadrže ono što su pokrali

VL
MA
Marsijanac
21:53 11.04.2020.

....samo ne o hydroxycloroquinu i cinku posto taj kombo lijeci .

VL
DU
Deleted user
20:03 07.04.2020.

Stvarno me veseli da odredjene ustanove za lijecenje mentalnog zdravlja imaju terapiju koja omogucava pacijentima da komentiraju, nema boljeg lijeka i jeftinijeg, psihici uzuvaju pesposleni, pacijenti presretni, novinari VL odusevljeni komentarima pacijenata!!!

VL
Avatar morski
morski
19:55 07.04.2020.

"Priroda" ili kako Ga tko zove, je uvijek imala modele i načine za regulaciju broja ljudi na zemlji. Najčešće uzima slabije, ali nemora biti tako. Ovaj model uzima neovisno o novcima ili statusu u društvu. Uglavnom bolesne, ali jedno je uvjek isto. Ništa ne uzimamo sa sobom.

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.