Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 55
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
zovu na prosvjede

Anonymousi Vladi: Vrijeme je isteklo, rušimo vas 15. veljače

anonymous
Printscreen/YouTube
09.02.2013.
u 14:26

Pridružite se u čiščenju Hrvatske od lopova koji su nas doveli na rub egzistencije. Gotovi ste, poručuju aktivisti

Sljedećeg petka 15. veljače od 17 sati svaki gradski trg u svakom gradu Lijepe naše trebao bi postati mjestom okupljanja mase nezadovoljnih građana. Scenarij je to koji priželjkuju aktivisti koji se kriju iza organizacije Anonymous Hrvatska. 

- Danas ti je susjed dobio otkaz, sutra si TI na redu. Novac je ukraden, a šalju nam naloge za ovrhe, gaze NAM dostojanstvo, NAS su svojim dugovima pretvorili u dužnike, deložirane, bez doma svoga i kruha, a nezaposlenost premašuje 375.000. Ne želimo samo poslati poruku, želimo STATI NA KRAJ ovom načinu na koji se odnose prema nama zato IZAĐITE i PROBUDITE SE iz dubokog sna, jer vlast treba služiti nama. Ako se sami ne izborimo za sebe nitko drugi neće! Vrijeme je da se organiziramo i pružimo otpor načinu politike. Pridružite se u čiščenju Hrvatske od lopova koji su nas doveli na rub egzistencije. Gotovi ste! Pozovite prijatelje i podijelite događaj, pozivaju "anonimci" na Facebooku.  

Na YouTube kanalu emitirali su i poruku za Vladu kojoj poručluju "vrijeme je isteklo". Prenosimo i transkript videa koji možete i pogledati u nastavku članka. 

Pozdrav svim građanima Republike Hrvatske. Mi smo Anonymous.

Vlado Republike Hrvatske, vaše vrijeme je isteklo. Niste ispunili naše zahtjeve. Pokazali ste da ste spodobni voditi ovu zemlju samo za svoje osobne interese. Želite privatizirati i prodati hrvatsku zemlju i tvornice. Nastavili ste tamo gdje je prethodna vlada stala, a sve radite po "europskim zakonima". Podobni i lopovi još uvijek su zašticeni. Hrvatski mediji pod cenzurom. Sada borba krece protiv vas. Ne samo anonymousi, vec svi gradani u Hrvatskoj. STIGLI SMO. Nema više upozorenja! Naše poruke su na mnogim bankama u Zagrebu. Naše poruke su na facebook stranici hrvatske vlade.

Hrvatski narode, mladi, studenti, umirovljenici, zaposleni, nezaposleni,... pozivamo vas da nam se pridružite u masovnim prosvjedima u svim gradovima. Datum 15.2 (Matija Gubec) u 17 sati na svim gradskim trgovima. U posljednjih nekoliko tjedana održano je mnogo prosvjeda protiv vlade u Hrvatskoj koji su bili organizirani od Occupy pokreta u Hrvatskoj. Dajemo im javnu podršku i želimo da im se prikljucite. Budimo svi ujedinjeni u ovoj borbi za bolju buducnost svih nas kao i onih koji dolaze poslije nas. Vrijeme je da promjenimo naše živote bez korumpiranih politicara, bankara i elita. Vrijeme je da vratimo sav pokradeni novac. Njihovo vrijeme je isteklo. GOTOVI SU! Ocekujte nas na ulici.

Mi smo anonymous.

Mi smo legija.

Mi ne zaboravljamo.

Mi ne opraštamo.

Pridružite nam se.

>>Hrvatski Anonymousi: Vlada radi za različite interese, ne i za narod

Ključne riječi

Komentara 82

SH
sherlock
15:38 09.02.2013.

volio bi vidjeti ko zapravo stoji iza te organizacije. i ime i prezime osobe koja me poziva na prosvjed bi bilo zgodno znati.

MA
Machak
15:40 09.02.2013.

Ok recimo da vam uspije i da srušite ovu vlast odnosno da svi kolektivno odstupe - što će se onda promijeniti? Dugove se mora vratiti, nezaposlenost se ne može smanjiti od danas do sutra, PDV se ne može smanjiti jer iz čega bi se financirali umirovljenici, branitelji, seljaci, ribari, majke s djecom majke bez djece i tko već sve ne...?? Ajde da vas čujem....

OB
-obrisani-
15:37 09.02.2013.

GOTOVO JE !!! Ovoj vladi jos predvidjam 40-50 dana,a na prosvjedima ce bit 250 -300 tisuca ljudi. i NEZABORAVITE!!!! SDP, HNS ,HDZ = NIKAD VISE U SABOR I VLAST ,(pa cemo vidjeti od cega ce zivjet dugovijecni drzavni paraziti (komunisti)komunisti) Ova vlada i ljudi,kao i bivsa vrijeme je odbrojano,...

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije