Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 60
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
obrana tradicije
Povratak na članak

Angela Merkel protiv zabrane križeva u školama

Uklanjanje svih vjerskih obilježja zatražila je Aygül Özkan, nova ministrica turskog podrijetla.

Komentari 9

Avatar Bjesomar
Bjesomar
12:01 27.04.2010.

Komunizam je bio majka za to. Nije bilo ni bula ni krizeva..samo red,rad i disciplina. Mogao si gledati sliku dragog vodje i diviti mu se To nama treba :)

VL
OB
-obrisani-
16:06 27.04.2010.

Bravo Angela

VL
UK
Ugo Kajvez
11:22 27.04.2010.

Sveto rimsko carstvo očito još uvijek postoji .....

VL
Avatar wkwkwkwk
wkwkwkwk
22:59 02.05.2010.

Angela, da mogu glasati za tebe, glasao bih sto posto.

VL
DU
Deleted user
09:24 27.04.2010.

Islamizacija Europe je ovim imenovanjem opet napravila jedan veliki korak naprijed.

VL
Avatar punkufer
punkufer
10:34 27.04.2010.

Nijemcima tako i treba - sada će im Turci govoriti kako živjeti u svojoj zemlji, kako se ponašati i kako izgledati.

VL
MM
Mladen Miletić
10:35 27.04.2010.

Angela Merkel protiv zabrane križeva u školama , i pored toga to ne znači nimalo da je pametna ili mudra odluka nego - POLITIKA ! A to znači savezništvo sa CRKVOM i religijom pa možeš da upravljaš sa stokom kakoo te volja ! Sjetimo se njihovog vladara sa brkovima kojega je narod obožavao volio cijenio njih 99,9% i pored vrhunske vlasti ne znači da je bio i svaki ili mnogo poteza pametnih. Zabranjivati marame na glavi zbog vjerskog fanatizma a klanjati se križu ( na kojem je Isus sin božiji bio razapet zbog mojih i tvojih grijeha pričaju tvrde pametni ) je suludo i tvrditi da crkva nema veze sa vladajučima i obratno ! Bog je kako znamo svemoguči i omoguči to svome sinu da tako završi da to dans netko sa svojim sinom napravi zbog grijeha recimo Srba vjerujem da bi se gadno sproveo i da ga nebi gledali cijenili kao milostivoga Boga !

VL
AN
angmar
14:16 27.04.2010.

A šta reći na ovo? Do 2005. godine Njemačka je imala 1500 džamija, a koliko ih sada ima ne znam. Sjecam se prije oko pet godina su muslimani rekli kako će u rijeci biti njihova bogomolja ali da im se NE ŽURI. I evo je, na pomolu je. Iako će netko reći da mi džamije smetaju, unaprijed kažem \"NE\", ali neka netko pokuša napraviti onoliko crkava u islamskom svijetu koliko oni imaju u Europi. Mislite li da je zakon proporcionalnosti tu moguć? Mislim da nije. Žalosno je što je europa sebi dopustila. 600 godina su nas opsjedali, pred Bećom su bili...a sad? Bez ispaljenog metka predajemo im europsku civilizaciju. Kome je to u interesu? Ne znam. http://www.rijekadanas.com/sevko-omerbasic-dzamija-ce-rijeci-dati-drugu-sliku/

VL
AN
Ana33
07:41 28.04.2010.

Angmar... \"Mućni\" malo glavom! SVA zla uvijek dolaze od Amerikanaca... Zašto žele Tursku u EU?! 1. Da razbiju monolitnost krćanstva... 2. Unište EU ekonomsku snagu... 3. Održe svjetsku dominaciju...

VL
Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.