Najnovije vijesti
Objavljeno vijesti danas: 95
Pošalji priču
Imaš priču, fotografiju ili video?
NE IZLAŽITE SE RIZIKU

Anesteziologinja: 'Ovo je moje lice nakon četiri i pol sata nošenja maske'

Anesteziologinja: "Ovo je moje lice nakon četiri i pol sata nošenja maske"
Foto: Privatna arhiva
10.04.2020.
u 19:03

"Čuvajte sve vulnerabilne pacijente, čuvajte vaše bake i djedove. A vi iznad 60 godina, budite pametni, vi tek trebate #ostatidoma".

"Je l' vam ovo išta znači? Meni da. Danas sam intubirala i pratila u transportu za Kliniku COVID-19 suspektnog pacijenta. Ovo je moje lice nakon 4.5 h nošenja maske. Sutra budem možda imala i pokoju masnicu. Ostanite doma, ne izlažite se riziku zaraze. Ne družite s prijateljima. Ovo sve će proći, samo da svi preživimo! Čuvajte sve vulnerabilne pacijente, čuvajte vaše bake i djedove. A vi iznad 60 godina, budite pametni, vi tek trebate #ostatidoma".

“Ostanite doma, ne izlažite se riziku zaraze!!!” Anesteziologica iz naše bolnice, dr. Martina Selec: “Jel vam ovo išta...

Objavljuje Županijska bolnica ČakovecPetak, 10. travnja 2020.

Tu poruku i fotografiju anesteziologinje dr. Martine Selec objavila je na svojoj stranici na Facebooku Županijska bolnica Čakovec. "Dijelite slobodno! Ne radi vas, nego radi i.... a kojima ništa nije svetinja!", piše dalje u objavi uz poziv: "Ostanite doma, ne izlažite se riziku zaraze!". 

 

Komentara 16

IV
ivanzenzo
20:03 10.04.2020.

Blagoslovio Vas Bog zbog Vaše žrtve. Najlakše bi Vam bilo prijaviti (izmisliti) kako ste zaraženi i odete u samoizolaciju, a onda neka se netko drugi brine o budalama koje prkose svim normama ponašanja u ovim uvjetima.

Avatar old_habits_die_hard
old_habits_die_hard
19:38 10.04.2020.

ne pušim ovo jadikovanje, inače ljudi rade u hladnjačama, rukuju opasnim strojevima, alatima, rade sa ognjem, teretom i zapaljivim sredstvima, pod naponom, na visinama i dubinama...svako neka radi svoj posao, nemojte biti mimoze....

MA
Masnica3
13:35 11.04.2020.

Hvala svim zdrsvstvenim djelatnocima . Nije im lagano nikad raditi a pogotovo u ovim uvjetima. A ovi koji komentiraju drukcije vidjela bi ih da oni moraju raditi. Samo daj Boze da nam sto manje trebaju.

Važna obavijest
Sukladno članku 94. Zakona o elektroničkim medijima, komentiranje članaka na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr dopušteno je samo registriranim korisnicima. Svaki korisnik koji želi komentirati članke obvezan je prethodno se upoznati s Pravilima komentiranja na web portalu i mobilnim aplikacijama Vecernji.hr te sa zabranama propisanim stavkom 2. članka 94. Zakona.

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Ako nemate korisnički račun, izaberite jedan od dva ponuđena načina i registrirajte se u par brzih koraka.

Želite prijaviti greške?

Još iz kategorije